Pin it

Executive Breakfast

Gjester i executive-rom, juniorsuiter og suiter kan nyte vår spesielle Executive Breakfast i den hyggelige Tivoli View Restaurant. Tivoli View Restaurant ligger i 11. etasje i City Tower, og du kan derfor spise frokost med en av Københavns beste utsikter – en perfekt måte å starte arbeidsdagen på. Området er innredet med moderne design i behagelige, lyse farger slik at du kan drikke morgenkaffen og spise frokost i ro og mak.

Executive Breakfast tilbyr et variert utvalg av både kalde og varme retter. Executive Breakfast inkluderer også en helt spesiell "live-cooking"-stasjon der du kan få tilberedt omelett, speilegg m.m. – direkte fra stekpannen til tallerkenen! Alle retter er inkludert i prisen for frokosten, du slipper med andre ord å betale ekstra for varme retter. Til frokost kan du dessuten velge mellom en rekke deilige kaffealternativer.

Vel bekomme!

Åpningstider:

Mandag–fredag kl. 06.30–10.00. Lørdag og søndag kl. 07.00–10.30.

Adgang til Executive Breakfast bare for gjester i executive-rom, juniorsuiter og suiter. Frokosten er gratis hvis romkategorien er bestilt på forhånd.