Pin it

Barnas høstferie på Tivoli Hotel

Aktivitetene går av stabelen i uke 42 fra lørdag 12. oktober og frem til søndag 20. oktober i 2019.

Lekeland

Lekelandet er et område tilegnet barn i alle aldre, med mange morsomme aktiviteter, blant annet bordfotball, bordtennis og Playstation. Hver dag arrangeres det også en tegnekonkurranse, der vinneren belønnes med en premie! Området er bemannet hver ettermiddag og kveld, og da er det også mulig å delta i hotellets morsomme skattejakt.

Tidspunkt: Hver dag 07.00–22.00.

Sted: ’Dansetten’ i 2. etasje i Harbour Tower

 

Tivoli-lekerom

Vårt Tivoli-lekerom er en hyggelig boltreplass i 2.etasje, like ved den store frokostrestauranten. Rommet er fylt med fargerike bObles-tumlemøbler, sekkestoler og barnebøker. Perfekte omgivelser der de yngste gjestene kan kose seg etter frokosten eller kveldsmaten i Tivoli Brasserie.

Tidspunkt: Alltid åpent.

Sted: 2.etasje i Harbour Tower.

 

Barnekino

I høstferien blir Tivoli-lekerommet hver kveld omgjort til barnas egen kino, hvor utvalgte filmer vises på storskjerm. Et fint tilbud for barn som trenger å slappe av med en god film etter en dag full av aktiviteter.

Tidspunkt: Filmen starter kl. 18.30 og kl. 20.00

Sted:
Tivoli-lekerom i 2.etasje i Harbour Tower

 

Svømmebasseng

Nyt en svømmetur med familien i vårt store, opplyste basseng – en flott måte å tilbringe tiden sammen på. Når dere er ferdige i vannet, er det mulig å ta en tur i badstuen.

Tidspunkt: Hver dag kl. 06.00-22.00

Sted: Underetasjen i Harbour Tower

NB: Badstuen er stengt hver søndag fra kl. 12.00 til mandag kl. 12.00 på grunn av vedlikehold. Barn under 12 år må ha følge av en voksen. Barn må være bleiefrie og renslige ved bruk av bassenget. Badebleier er ikke tillatt.

 

VI ØNSKER DERE EN EVENTYRLIG HØSTFERIE HER PÅ TIVOLI HOTEL!