Pin it

Børnenes jul på Tivoli Hotel

Møt julenissen på Tivoli Hotel

Fra 23. november til 22. desember kommer julenissen på besøk på hotellet hver helg. Julenissen stiller gjerne opp til fotografering med barna som et koselig minne fra oppholdet.
Åpningstid: Fredag kl. 15.00 – 18.00 og lørdag kl. 11.00 – 14.00.
Sted: Julenissen går rundt på hotellet og er ofte i området rundt frokostrestauranten og i lobbyen der julenissestolen står.

Harlekins Eventyrland

Harlekin Eventyrland er et åpent, stort og morsomt aktivitetsområde i flotte omgivelser. Her kan barna leke i den store hoppeborgen, spille bordtennis, bordfotball og air hockey sammen med familien og andre barn.
Åpningstid: Daglig kl. 07.00 – 22.00.
Sted : Første etasjen i lokalene Harlekin & Columbine
NB: Harlekins Eventyrland er stengt lørdag den 29. desember.

Barnas egen resepsjon

I Harlekins Eventyrland finner dere også barnas egen resepsjon. Barneresepsjonen er en egen resepsjon som barna kan gå til når de kommer til hotellet, i stedet for å stå og vente mens foreldrene sjekker inn på rommet. Her får barna en velkomstgave, de kan delta i tegnekonkurranse og få informasjon om hvilke aktiviteter hotellet har for barn. De får også et gratis forsøk på lykkehjulet vårt – som gir premie hver gang.
Tid: kl. 14.00 – 18.00 og 20.00 – 22.00.
Sted: I Harlekins Eventyrland i første etasje.

Utendørs lekeplass på Det Grønne Strøg

Kle dere godt og varmt og besøk Tivoli-lekeplassen vår på Det Grønne Strøg. Her kan barna blant annet leke i den flotte sklien som er formet som Det Japanske Tårn i Tivoli.
Åpningstid: Alltid åpen
Sted: Det Grønne Strøg med utgang fra tredje etasje. 

Gaming Lounge

I juleferien er alle barn velkomne til vår Gaming Lounge i tredje etasje. Her finner du to skjermer med hvert sitt PlayStation og tilhørende spill. Her kan store som små konkurrere i tennis, FIFA, dans eller Mario Cars.
Åpningstid: Daglig kl. 07.00 – 22.00.
Sted: I lokalet Dansetten i tredje etasje i Harbour Tower.

Svømmebasseng

Stort innendørs, opplyst svømmebasseng med takvinduer og herlig badstue.
Åpningstid:Daglig kl. 06.00 – 22.00.
Sted: Underetasjen i Harbour Tower.
NB. Saunaen er stengt hver søndag kl. 12 – mandag kl. 12 grunnet vedlikehold.
Barn under 12 år må ha følge av en voksen. Barna må være renslige ved bruk av bassenget. Det er ikke tillatt med badebleier.

Tivoli-lekerom

Vårt Tivoli-lekerom er en hyggelig boltreplass i andre etasje, like ved den store frokostrestauranten. Området er fylt med fargerike bObles boltremøbler, saccosekker og bøker. Perfekte omgivelser der de yngste gjestene kan kose seg etter frokosten eller kveldsmaten i Tivoli Brasserie.
Åpningstid: Alltid åpent.
Sted: I 2.etasje i Harbour Tower.

Barnekino

I juleferien er barnekinoen åpen hver kveld med start kl. 18.30, der vi viser de nyeste filmene på storskjerm i Tivoli Legerum. Barnekinoen er et avslappende sted for barn som ønsker å komme til ro etter en lang dag!
Åpningstid: Første film vises kl. 18.30
Sted: Lekerommet i tredje etasje i Harbour Tower.
TIVOLI HOTEL ØNSKER DERE EN EVENTYRLIG JULEFERIE!