Pin it

Barnes påskeferie på Tivoli Hotel

Alle aktiviteter finder sted fra den 12. april kl. 14.00 til den 22. april 22.00.

Æggejagt

Hver dag kan alle børn gå på en spænende æggejagt i Harlekins Eventyrland. Her skal børnene finde fem forskellige æg og koble sammen med et nummer. Når æggejagten er klaret får alle børn udleveret en påskegave af vores søde børnehost.  

Tid: Hver dag når Børnereceptionen er åpen 

Sted: Harlekins Eventyrland på stueetagen 

Barnas egen resepsjon

Fjorårets suksess er tilbake! Barneresepsjonen er en resepsjon der barna kan gå når de kommer til hotellet, i stedet for å stå og vente mens mor og far sjekker inn på rommet. Her får barna sin velkomstgave, samt informasjon om de ulike barneaktivtetene hotellet tilbyr. De får dessuten et gratis forsøk på vårt lykkehjul – som gir premie hver gang.

Åpningstid: Bemannet daglig kl. 9-22 (lukket 12-13 og 18-19)

Sted: Lobbyområdet like ved resepsjonen.

 

Harlekins Eventyrland

Barneaktivitetsområdet er et stort, åpent og morsomt aktivitetsområde i vakre omgivelser. Her kan barna leke i vår store hoppeborg, spille bordtennis, bordfotball og air hockey. Her kan de også delta i tegnekonkurransen som har en daglig vinner!

Åpningstid: Hver dag kl. 7–23.

Sted: Lobbyområdet i lokalene Harlekin & Columbine i Harbour Tower

 

Spillrom

I påskeferien ønsker vi alle barn velkommen i vårt spillrom i andre etasje. Her finner du to skjermer med hver sin PlayStation og tilhørende spill. Her kan store som små kjempe mot hverandre i tennis, Fifa, dans eller Mario Cars Det vil også være flere ulike brettspill familien kan utfordre hverandre i.

Åpningstid: Hver dag kl. 7–23. 

Sted: I Harlekins Eventyrland i Harbour Tower. 

 

Tivoli-lekerom

Tivoli Lekerom er en hyggelig tumleplass i 2.etasje tett på den store frokost-restauranten. Området er fylt med fargerike bObles boltremøbler, sekkestoler og bøker. Et perfekt sted der de yngste gjestene kan ta en tur etter frokosten eller kveldsmaten i Tivoli Brasserie. Her byr vi også på Barnekino hver kveld med start 18.30, hvor vi viser de nyeste barnefilmene på storskjerm. Perfekt for barn som ønsker å slappe av etter en lang dag!

Åpningstid: Alltid åpent. 

Sted: I 2.etasje i Harbour Tower

 

Møt Pierrot på Tivoli Hotel

Legendariske Pierrot besøker hotellet, og lager moro med store og små. Pierrot stiller gjerne opp til fotografering med barna, slik at de glade ferieopplevelsene kan foreviges.

Åpningstid: Lørdag – søndag kl. 08.30 – 09.45.

Sted: Pierrot holder som regel til i området rundt frokostrestaurantene og i hotellets lobby. 

 

Svømmebasseng

Stort innendørs, opplyst svømmebasseng med overlysvinduer og herlig badstue.

Åpningstid: Daglig fra kl. 06.00–22.00.

Sted: Kjelleretasjen i Harbour Tower.

NB. Badstuen er stengt hver søndag fra kl. 12 til mandag kl. 12 på grunn av vedlikehold.

Barn under 16 år skal ledsages av en voksen. Barna skal være renslige når de bruker bassenget. Det er ikke tillatt med badebleier.

TIVOLI HOTEL ØNSKER DERE EN EVENTYRLIG PÅSKEFERIE!