Pin it

Barnes påskeferie på Tivoli Hotel

Alle aktiviteter finner sted fra 15. april kl. 14.00 til 22. april kl. 22.00.

 

Harlekins Eventyrland

For barna finnes et stort, åpent og morsomt aktivitetsområde i flotte omgivelser. Her kan de leke i den store hoppeborgen, spille bordtennis eller bordfotball. De kan også delta i en tegnekonkurranse der det kåres en vinner hver dag!

Åpningstid: Hver dag 07.00–22.00.

Sted: Første etasje i lokalene Harlekin & Columbine i Harbour Tower  

Barnas egen resepsjon

Barnas resepsjon er en resepsjon kun for barn. Her blir barna ønsket velkommen til Tivoli Hotel, får en velkomstgave og informasjon om de ulike barneaktivitetene som hotellet tilbyr. Samtidig får de anledning til å prøve lykken på det store lykkehjulet – som garanterer premie hver gang.

Åpningstid: Bemannet hver dag kl. 14.00–22.00

Sted: Harlekins Lekeland  

Eggjakt

Hver dag kan alle barn gå på en spennende eggjakt i Harlekins Eventyrland. Her skal barna finne fem forskjellige egg og kombinere dem med et nummer. Etter fullført eggjakt, får alle barn en påskegave av den hyggelige barneverten vår.

Tidspunkt: Hver dag kl. 14.00–22.00

Sted: Harlekins Eventyrland 

Gaming Lounge

I påskeferien ønsker vi alle barn velkommen til vår Gaming Lounge. Her står det to skjermer med hver sin PlayStation og tilhørende spill. Her kan store som små konkurrere i tennis, FIFA, dans eller Mario Cars.

Åpningstid: Hver dag kl. 07.00–23.00.  

Sted: I Harlekins Eventyrland i første etasje  

Tivoli lekerom

Tivoli Lekerom er en hyggelig boltreplass i andre etasje, like ved den store frokostrestauranten. Området er fylt med fargerike bObles boltremøbler, saccosekker og barnebøker. Perfekte omgivelser der de yngste gjestene kan kose seg etter frokosten eller kveldsmaten i Tivoli Brasserie. Her har vi også kino hver kveld kl. 18.30, der vi viser morsomme barnefilmer på storskjerm. Perfekt for barn som ønsker å slappe av etter en lang dag!

Åpningstid: Alltid åpent.  

Sted: Andre etasje i Harbour Tower 

Svømmebasseng

Stort innendørs, opplyst svømmebasseng med takvinduer og herlig badstue. 

Åpningstid: Hver dag kl. 06.00–22.00. 

Sted: Kjelleretasjen i Harbour Tower. 

NB. Badstuen er stengt hver søndag fra kl. 12 til mandag kl. 12 på grunn av vedlikehold. 

Barn under 16 år må ha følge av en voksen. Barna må være renslige ved bruk av bassenget. Det er ikke tillatt med badebleier. 

 

TIVOLI HOTEL ØNSKER DERE EN EVENTYRLIG PÅSKEFERIE!