Pin it

Barnas sommerferie på Tivoli Hotel

Alle aktiviteter finder sted fra den 29 juni kl. 14.00 til den 11. august 22.00.

Tivoli Breakfast Club

Vårt familiekonsept utvikles stadig – og nå med en frokostrestaurant som er spesielt tilpasset barnefamilier! Vår flotte kongressal blir i samarbeid med Tivoli, pyntet opp i total Tivoli-stemning med blant annet en miniatyrutgave av Tivolis inngangsportal og Gullkareten i midten. Der vil være barnebuffé, hvor maten er spesielt tilpasset barn med tanke på smak, form og porsjoner. Området er oppdelt i fire ulike farger, slik at barna lettere skal finne tilbake til bordet. Legendariske Pierrot besøker også restauranten og lager moro hele uken, og det er også direkte adgang til vårt store barneområde som barna kan gå til mens de voksne nyter en kopp kaffe.

Tid: Daglig kl. 07.00 - 11.00 med start 30. juni.
Pierrot besøker området hver onsdag – søndag kl. 7-11, unntatt 1.-2. august.  

Sted: Tivoli Kongressal på første etasje. 


Barnas egen resepsjon

Fjorårets suksess er tilbake! Barneresepsjonen er en resepsjon der barna kan gå når de kommer til hotellet, i stedet for å stå og vente mens mor og far sjekker inn på rommet. Her får barna sin velkomstgave og informasjon om de ulike barneaktivitetene hotellet tilbyr. En får også et gratis forsøk på vårt lykkehjul, og en kan også sende gratis postkort eller gå på hotellets morsomme skattejakt.

Tid: Bemannet daglig kl. 9 – 20.
Lukket for pause kl. 13-13:30.

Sted: I Harlekins Eventyrland.

 

Harlekins Eventyrland

Barneaktivitetsområdet er et stort, åpent og morsomt aktivitetsområde i vakre omgivelser. Her kan barna spille minigolf, leke i vår store hoppeborg, spille bordtennis, bordfotball, air hockey og mye mer. Vi har også en Gaming Lounge med Playstations og Nintendo Wii for de som ønsker det. Barna kan også delta i vår tegnekonkurranse med vinner hver dag!

Tid: Daglig kl. 07.00–22.00.

Sted: Lobbyområdet tett på resepsjonen.

Tivoli-lekerom

Vårt Tivoli-lekerom er et hyggelig boltreområde i andre etasje, like ved den store frokostrestauranten. Området er fylt med fargerike bObles boltremøbler, sekkestoler og bøker. Et perfekt sted der de yngste gjestene kan ta en tur etter frokosten eller kveldsmaten i Tivoli Brasserie. Her byr vi også på Barnekino hver kveld med start 18.30, hvor vi viser de nyeste barnefilmene på storskjerm. Perfekt for barn som ønsker å slappe av etter en lang dag!

Åpningstid: Alltid åpent.

Sted: I 2.etasje i Harbour Tower.

Utendørs lekeplass i Columbines Have

Besøk Tivoli lekeplass med den flotte rutsjebanen, og nyt sommersolen sittende på ryggen av de nye store krokodillene fra bObles.

Tid: Alltid åpent.

Sted: Colombines Have utgang fra 2.etasje i Harbour Tower. 

 

Svømmebasseng

Stort innendørs, opplyst svømmebasseng med overlysvinduer og herlig badstue.

Tid: Daglig kl. 06.00 – 22.00.

Sted: Kjelleren i Harbour Tower.

NB. Saunaen er stengt hver søndag kl. 12 – mandag kl. 12 grunnet vedlikehold.

Barn under 16 år må ha følge av en voksen. Barna må være renslige ved bruk av bassenget. Det er ikke tillatt med badebleier.


TIVOLI HOTEL ØNSKER DERE EN EVENTYRLIG SOMMERFERIE!