Pin it

Barnas sommerferie på Tivoli Hotel

Aktivitetene finner sted fra 29. juni til 11. august. Tivoli Breakfast Club finner sted fra 1. juli til 11. august 2019.

Tivoli Breakfast Club

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og gleder oss til å ønske barnefamiliene velkommen til Tivoli Breakfast Club i sommer. I samarbeid med Tivoli forvandler vi kongressalen vår til en fortryllende frokostrestaurant for barnefamilier. Her får du oppleve ekte Tivoli-stemning fra tidlig om morgenen, med blant annet en Tivoli-inngangsportal og en flott gullvogn midt i restauranten. Vi har flere barnebuffeer, der maten er tilpasset barn i alle aldre.
Direkte fra Tivoli Breakfast Club får dere også adgang til det store barneområdet, der barna kan leke mens foreldrene nyter den siste kaffetåren.

Tidspunkt: Daglig kl. 7.00–11.00

Sted: Kongressalen i foajeen i førsteetasjen mellom de to tårnene


Barnas egen resepsjon

Fjorårets suksess er tilbake! Barneresepsjonen er en resepsjon der barna kan gå når de kommer til hotellet, i stedet for å stå og vente mens de voksne sjekker inn på rommet. Her får barna en velkomstgave og informasjon om de ulike barneaktivitetene hotellet tilbyr. Alle får også et gratis forsøk på vårt lykkehjul, og mulighet til å sende gratis postkort eller gå på hotellets morsomme skattejakt.

Tidspunkt: Bemannet daglig kl. 9–20.
Stengt for pause kl. 13–13.30.

Sted: I Harlekins Eventyrland.
 

Harlekins Eventyrland

For barna har vi et stort, åpent og morsomt aktivitetsområde i flotte omgivelser. Her kan barna spille minigolf, leke i vårt store hoppeslott, spille bordtennis, bordfotball, air hockey og mye mer. Vi har også en Gaming Lounge med Playstation og Nintendo Wii for de som ønsker det. Barna kan også delta i tegnekonkurransen vår, der det kåres en vinner hver dag!

Tidspunkt: Daglig kl. 07.00–22.00.

Sted:  Lobbyområdet tett på resepsjonen.

Tivoli-lekerom

Vårt Tivoli-lekerom er en hyggelig boltreplass i andre etasje, like ved den store frokostrestauranten. Rommet er fylt med fargerike bObles-tumlemøbler, sekkestoler og bøker. Perfekte omgivelser der de yngste gjestene kan kose seg etter frokosten eller kveldsmaten i Tivoli Brasserie. Her tilbyr vi også barnekino hver kveld med start kl. 18.30, der vi viser de nyeste barnefilmene på storskjerm. Perfekt for barn som ønsker å slappe av etter en lang dag!

Tidspunkt: Alltid åpent.

Sted: 2.etasje i Harbour Tower.

Utendørs lekeplass i Columbines Have

Besøk vår Tivoli-lekeplass som har en flott rutsjebane, og nyt sommersolen mens du sitter på ryggen til de nye, store krokodillene fra bObles.

Tidspunkt: Alltid åpent.

Sted: Colombines Have, utgang fra 2.etasje i Harbour Tower. 
 

Svømmebasseng

Stort opplyst innendørsbasseng med takvinduer og herlig badstue.

Tidspunkt: Daglig kl. 06.00–22.00.

Sted: Kjelleren i Harbour Tower. 

NB. Badstuen er stengt hver søndag fra kl. 12 til mandag kl. 12 på grunn av vedlikehold.

Barn under 16 år må ha følge av en voksen. Barna må være bleiefrie og renslige ved bruk av bassenget. Badebleier er ikke tillatt.


TIVOLI HOTEL ØNSKER DERE EN EVENTYRLIG SOMMERFERIE!