Pin it

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ønsker du å motta gode tilbud, informasjon om spennende arrangementer og ha mulighet til å delta i konkurranser osv. fra Arp-Hansen Hotel Group og gruppens hoteller, er det bare å abonnere på vårt nyhetsbrev i dag. 

Vær oppmerksom på at du vil motta våre nyhetsbrev på dansk. 


Fornavn
Din e-post


Ja takk, jeg vil gjerne motta markedsføring per e-post fra Arp-Hansen Hotel Group A/S, herunder gruppens hoteller, kongressenter og hostel, med informasjon om opphold, gode tilbud, opplysninger om spennende events og konkurranser, og om arrangementer som foregår i nærheten av Arp-Hansens hoteller. Du kan når som helst trekke ditt samtykke via en avmeldingslink i henvendelsen. I tillegg kan du når som helst gjøre innsigelser mot at personopplysningene dine behandles med tanke på direkte markedsføring.

Jeg har lest og jeg aksepterer herved Arp-Hansens Hotel Groups retningslinjer for personvern

 

 

Abonner på Tivoli Hotels nyhetsbrev

Hvis du ønsker bare å motta nyheter fra Tivoli Hotel & Congress Centre, er det dette nyhetsbrevet, må du registrere deg. Når du melder deg, vil du hele tiden motta spesialtilbud, nyheter, arrangementsinformasjon og mer fra hotellet.

Vær oppmerksom på at du vil motta våre nyhetsbrev på dansk. 

Ja takk, jeg vil gjerne motta markedsføring per e-post fra Tivoli Hotel & Congress Center med informasjon om opphold, gode tilbud, opplysninger om spennende events og konkurranser, og om arrangementer som foregår i nærheten av Tivoli Hotel & Congress Center. Du kan når som helst trekke ditt samtykke via en avmeldingslink i henvendelsen. I tillegg kan du når som helst gjøre innsigelser mot at personopplysningene dine behandles med tanke på direkte markedsføring.

Jeg har lest og jeg aksepterer herved Arp-Hansens Hotel Groups retningslinjer for personvern.