Pin it

Lek og skandinavisk design i fokus på Tivoli Hotel i København

Har kjæresten din alltid elsket karuseller og rutsjebaner, romantiske gourmetrestauranter og en god konsert?

Da bør du gi deg selv og din utkårede en fantastisk opplevelse på Tivoli Hotel med tilhørende inngangsbillett til Tivoli.

Hotellet tilbyr en storslått frokostbuffet, og i 12. etasje finner du skybaren og en hyggelig innredet Sticks’n’Sushi-restaurant hvor dere kan spise middag mens dere ser ut over byens tak.

En hotellopphold med avslapping og opplevelser

Hotellet er tegnet av den kjente arkitekten Kim Utzon, som har hentet inspirasjon fra det svenske landskapet. Hotellrommene har temainnredning med farger og mønstre hentet fra Tivolis univers.

Noen av rommene har fått en ekstra utsmykning, og er innredet som garde- og Columbine-rom. Alle rommene har behagelige senger og skandinaviske dyner som smyger seg rundt kroppen din mens du sover.

På hotellet kan dere for øvrig benytte treningssenteret, svømmebassenget samt et innendørs og utendørs lekerom. I lekerommet inne finner dere noen av de magiske speilene fra det gamle hurlumheihuset i Tivoli.

København – en by du blir forelsket i

I tillegg til en fantastisk hotellopplevelse og en tur i Tivoli har København mye annet å tilby. Hvor mye dere rekker over, kommer naturligvis an på hvor lenge dere skal være i byen.

Hvert strøk har sin sjarm og skyggeside, så la dere gjerne inspirere av årstidens ulike arrangementer eller utstillinger og gå rundt i de små parkene, gatene og strøkene. Det er her dere virkelig kan føle byens sjel.

Lei eventuelt sykler så det er enklere å komme seg rundt, eller ta toget til Humlebæk og besøk kunstmuseet Louisiana.

Ta en pause underveis og opplev steder hvor dere nærmest kan se gjennom "flere lag" av København. For eksempel på Dronning Louises Bro, Knippelsbro, Operahuset, hvor man kan se over til Amaliehaven, eller slottsplassen, hvor man kan se mot Frederikskirken.

Gled dere til å oppleve byen og overnatte på et hotell i København.