Pin it

Overnatting i København – har du lyst til å prøve noe nytt?

Da bør du bestille overnatting på Tivoli Hotel – det nye Tivoli-temahotellet tilbyr sine overnattingsgjester en helt spesiell magi.

Hotellets utsøkte arkitektur, innredning og luksuriøse fasiliteter bidrar i seg selv til å sette standarden for en uforglemmelig hotellopplevelse. '

Hotellet har 679 rom – deriblant noen som er innredet i tråd med Tivolis univers.

I hotellets 12. etasje finner du for øvrig restauranten Sticks’n’Sushi og en skybar. Herfra kan du nyte utsikten over byen.

Tivoli

I 2010 hadde Tivoli rundt 3,7 millioner besøkende. Tivoli er fortsatt populært og har noe å by på for så vel store som små.

Selv om det bare er barna som elsker de elleville karusellene og de mange attraksjonene, kan det være hyggelig å bare slentre en tur, nyte den flotte parken eller lytte til konsertene som arrangeres på plenen de fleste fredagskveldene om sommeren.

Hvor ligger Tivoli Hotel?

Tivoli Hotel ligger på Kalvebod Brygge like ved bydelen Vesterbro. Et dynamisk strøk som har gjennomgått en kraftig utvikling de senere årene.

Særlig Kødbyen har opplevd en oppblomstring, med en rekke ulike restauranter, nattklubber, gallerier og forretningsliv. Men også Istedgade vrimler av mangfoldige butikker og livlige kafeer som lokker frem vårsmilet.

Bruk Tivoli Hotel som base for å nyte livet i København.