Pin it

Overnatt på nytt hotell med utsikt over København

Kommer du kjørende inn til København langs Kalvebod Brygge, skyter det nye hotellet stolt i været på din venstre hånd.

Hotellet er tegnet av Kim Utzon, som har latt seg inspirere av det svenske landskapet og dermed gjort fasaden klippelignende.

Det nye hotellkonseptet skal gi turistene en tematisk helhetsopplevelse hvor overnatting og underholdning smelter sammen.

Fordeler ved et temahotell

Innredningen på hotellets 679 rom er alle holdt i Tivolis ånd, slik at farger, design og kjente skikkelser setter sitt preg på dem.

Som hotellets gjest kan du benytte deg av de mange fasilitetene som treningssenter, svømmebasseng, innen- og utendørs lekeplass.

Columbines Have har offentlig atkomst og danner bindeleddet mellom hotell, kongressenter og Tivoli.

På toppen av hotellet ligger den utsøkte skybar, hvor du kan ta en drink eller spise i restauranten Sticks’n’Sushi mens du nyter utsikten over byen.

Hotellet er ikke stjerneklassifisert, ettersom hotellopplevelsen gjerne taler for seg selv.

Sentral beliggenhet ved Vesterbro

Få en spesiell hotellopplevelse og overnatt på det nye Tivoli Hotel.

Hotellet ligger sentralt ved det trendy strøket Vesterbro. Her finner du gallerier, restauranter og unike shoppingmuligheter. Vesterbro har også sine egne lokale arrangementer som bidrar til liv i gatene helt frem til den lyse morgen.

Du kan dessuten ta gangbroen bak Fisketorvet til Islands Brygge, som også har gjennomgått en rivende utvikling de siste årene. På Islands Brygge kan du hoppe i havnen ved badeanlegget og deretter slange deg på gresset sammen med byens borgere.