Pin it

Miniferie i København – dra på en deilig ferie for to eller for hele familien

Er det på tide å komme litt bort fra hverdagstralten og skjemme bort deg selv med litt ekstra luksus? Ta en miniferie i København og bo på vårt eventyrlige Tivoli Hotel på en av byens beste adresser. Bestiller du to eller flere netter, kan du benytte deg av dette tilbudet, som inkluderer en lekker frokostbuffé.

Dra på miniferie med familien, venner eller din bedre halvdel – vi har fra-priser for to personer og for hele familien.


Bestill en billig Miniferie for 2

Trenger du en Miniferie med én du er glad i? Bestill vårt populære Miniferie-tilbud for 2, og gled deg til et deilig og avslappende hotellopphold med en lekker frokostbuffé. Dere bor midt i København og er i gangavstand til byens mange attraksjoner. Du kan benytte deg av tilbudet i helger, på helligdager samt alle ukedager i skoleferiene. Tilbudet gjelder når du bestiller minimum 2 netter.

Du finner tilbudet ved å taste inn periode og se priser, se etter ordet «Miniferie», og så er du klar til å bestille. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen på våre hotel, og ønsker dere en riktig god Miniferie i København.

Miniferie for to på Tivoli Hotel
Miniferie for 2
fra DKK 1190,-

Merk: Fraprisen gjelder i perioden april til september og er per dobbeltrom per natt inkl. frokost.


Bestill Miniferie i København for hele familien

I en travel hverdag kan alle innimellom ha behov for å sette familien litt ekstra i sentrum. Stikk av på familieferie og ta inn på et av våre hoteller i København. Du kan bestille «Miniferie»-tilbudet i helger, på helligdager og alle ukedager i skoleferiene. På familierommene er det senger til 3 personer, men hvis dere kan sove 3 i dobbeltsengen, er dere velkomne til å være 4 på rommet – 2 voksne og 2 barn under 18 år.

Miniferie for familien på Tivoli Hotel
Miniferie for hele familien
fra DKK 1390,-

Merk: Fra-prisen gjelder i perioden april til september, per familierom per natt inkl. frokost.

Tenåringstilbud i forbindelse med Miniferie

Er det minste barnet eldre enn 8-9 år, anbefaler vi å supplere med vårt tenåringstilbud. Her får dere et ekstra hotellrom med frokost til spesialpris. Kontakt oss for å få vite mer.


Salgsvilkår:

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag. Hele beløpet må forhåndsbetales og kan ikke endres eller refunderes. Reservasjonen kan ikke endres etter at den er gjort. Min. 2 netter. Bestiller du en Miniferie til hele familien (2 voksne og 2 barn), vil det maks. være 1 ekstra seng per rom. Bestiller du en Miniferie for 2, vil det ikke være mulig å få ekstra senger.