Pin it
Tivoli Hotel All Inclusive

Tivoli Hotel All Inclusive – få hele pakke

For at oppholdet i København skal bli så enkelt som mulig for deg har vi samlet alt i én pakke. Tivoli Hotel All Inclusive omfatter hotellopphold, en tur i Tivoli og en deilig middag på en av flere utvalgte restauranter. Les detaljene om pakken her.

Tilbudet omfatter

Overnatting i Tivoli Standard-familierom med sovesofa til barna
Frokostbuffet med blant annet nybakt brød, egg og frukt
Inngangsbillett til Tivoli*
Turpass (opptil 7 år) eller Turpass Pluss (8 år+) til Tivolis mange attraksjoner*
Virtual Reality i «Dæmonen» (gjelder bare Turpass Pluss)*
Ett spill i «Hyggehjulet» (gjelder bare Turpass Pluss)*
Inngangsbillett til Tivolis Akvarium*
Attraksjonsfoto/ballong til minne om dagen*
Et måltid i en av flere utvalgte restauranter i Tivoli*

*Gjelder bare 1 gang per person per opphold. Merk at barn under 3 år må ha en spesiell  All Inclusive-billett, da denne ikke er inkludert i prisen for oppholdet. Billetten kan kjøpes på hotellet ved ankomst. Pris DKK 360,-. 

*Merk også at barn opptil 7 år bare kan få utdelt vanlig turpass og altså ikke kan bruke eller oppgradere til Turpass Pluss. Årsaken er at ekstratilbudene som er inkludert i Turpass Pluss, er beregnet for større barn. For eksempel må man være 132 cm høy for å kunne prøve «Dæmonen» og dermed bruke Virtual Reality-brillene. Er barnet under 8 år, men høyere enn  132 cm, er det kontrolløren for attraksjonen som bestemmer om Virtual Reality-brillene får brukes eller ikke.

Ytterligere inkludert

Adgang til Tivoli Hotels populære svømmebasseng, lekerom og utendørs lekeplass. For de voksne kan vi tilby treningssenter og gratis Wi-Fi på hele hotellet.

fra DKK 695,-

Pris per person ved 2 voksne og 2 barn (3–7 år)


Denne pakken består av hotellopphold samt eksterne tjenester, som hotellet formidler. Tivoli A/S er den ansvarlige avtalepart for oppfyllelse av den/de reserverte eksterne tjenestene. Alle forhold som angår oppfyllelse av den eksterne delen av reservasjonen skal derfor avklares direkte med Tivoli A/S.

Bestill 30 dager på forhånd og spar DKK 100,- per pers.

Book Early på Tivoli Hotel
Book Early fra kr. 595,- per pers.
v/2 voksne og 2 barn (3-7 år)

 

Bestiller dere mer enn 30 dager før oppholdet, kan dere spare DKK 100,- per pers. Book Early gjelder et begrenset antall rom.