Pin it

Tivoli View

Restaurant Tivoli View ligger i 11. etasje i City Tower, og har derfor en av de flotteste utsikter over København. Til daglig danner Tivoli View rammen rundt vår Executive Breakfast, der gjester som bor i executive-rom, juniorsuiter og suiter kan spise frokost med den fantastiske utsikten.

Imidlertid er det også mulig å leie restaurant Tivoli View til selskaper hvis du skulle ha lyst til å holde private arrangement her.


Med sin behagelige og moderne innredning er Tivoli View et opplagt alternativ for mottakelser eller firmaarrangementer. Restauranten har plass til opptil 100 personer, så det er fullt mulig å holde større arrangementer. Vi kan til og med sørge for drinker og lett servering hvis det er ønskelig.

Ettersom Tivoli View til daglig fungerer som ramme for Executive Breakfast, har restauranten en rekke kafébord med stoler, høye bord med barstoler og sofarekker. Disse sitteplassene er en fast del av interiøret, slik at det i utgangspunktet ikke er mulig å endre på innredningen når man holder et arrangement i Tivoli View.Har du spørsmål, må du gjerne kontakte kongressbookingen, som vil være behjelpelig med veiledning og tilbud.