Finn billige overnattinger på Tivoli Hotel

Det nye Tivoli-temahotellet i København tilbyr forskjellige utsalgspriser og rabatter på overnattinger.

Dere kan for eksempel velge All Inclusive-pakken fra   per person per natt for 2 voksne og 2 barn (3–7 år). Pakken omfatter overnatting i standardrom med to ekstra sengeplasser, frokost, fri adgang til hotellets fasiliteter, inngangsbillett til Tivoli samt turpass og attraksjonsfoto og måltid i utvalgte restauranter i Tivoli.

Gratis eller billige opplevelser i København

Går dere i Tivoli en fredag, kan dere også få med dere sommerens konserter på plenen om kvelden. Her opptrer både internasjonale og danske kunstnere.

I tillegg kan dere i hele sommerhalvåret oppleve et vell av utekonserter og arrangementer på byens plasser og i parker.

I vinterhalvåret er det også mulig å delta på en rekke rimelige arrangementer. Nettstedet aok.dk er ofte oppdatert om de ulike arrangementene, så det kan være smart å sjekke før du drar hjemmefra.

Det er nettopp blitt utgitt en guide til streetart i København. Da trenger du bare et par gode sko for å gå på oppdagelsesferd i byen. Mange museer har en gratisdag i uken.

Det Danske Filminstitut Cinemateket viser filmer for barn mellom tre og seks år hver torsdag, fredag og lørdag formiddag, samt familiefilmer annenhver søndag.

Fasiliteter på Tivoli Hotel

Hvis dere bare føler behov for å være sammen med familien og ikke har lyst til å farte rundt i byen hele tiden, kan dere benytte de mange fasilitetene på hotellet.

Her finner dere både svømmebasseng, treningssenter, utendørs og innendørs lekeplass, skybar og Sticks’n’Sushi-restaurant, sykkelutleie m.m.

Gled dere til noen dager i København og bestill ferien i dag.