Temahotell – hvis du liker deg i Tivoli

Det nye Tivoli Hotel i København har en både blendende og stilfull design. I sin ytre form tar det utgangspunkt i det svenske landskapet, og innvendig har det masse lys og et moderne interiør.

På hotellet finner du både svømmebasseng, treningssenter, bar og restaurant, innendørs og utendørs lekeplass samt skybar og Sticks’n’Sushi i 12. etasje.

Hotellet har 679 funksjonelle rom, som alle er holdt i Tivolis fargepalett. For å få en helt spesiell opplevelse kan du velge et av hotellets temarom.

Tett på Columbine og Harlekin

Temarommene på Tivoli Hotel er det nærmeste du kommer Tivoli uten å stå med beina i den gamle hagen.

Dekorasjonene på sengen, veggene og gulvet henter inspirasjon fra det gamle pantomimeteateret og Tivoli-garden.

Unn deg selv og dine nærmeste en spesiell opplevelse, og møt Columbine og Harlekin når de går rundt i gangene på hotellet om formiddagen og ettermiddagen i alle perioder hvor Tivoli holder åpent (sommer, Halloween og jul).

I hotellets ganger henger tivoliplakater designet for hotellet – en fin liten detalj for å understreke det tematiske når man beveger seg rundt på hotellet.

Bestill et rom på Hotel Tivoli

Du kan velge mellom åtte forskjellige romkategorier alt etter behov. Merk for øvrig at det er mulighet for en ekstra sengeplass eller connecting doors.

Alle rommene har aircondition, toalett og dusj/badekar, føner, minibar og trådløst Internett.

Bestill dine overnattinger i dag, og gled deg til en tur i Tivoli og noen netter i stilfulle og komfortable omgivelser.