Lek og skandinavisk design i fokus på Tivoli Hotel i København

Har kjæresten din alltid vært glad i karuseller og rutsjebaner, romantiske gourmetrestauranter og en god konsert?

Da bør du gi deg selv og din utkårede en fantastisk opplevelse på Tivoli Hotel med tilhørende inngangsbillett til Tivoli.

Hotellet serverer en deilig frokostbuffé, og i 12. etasje finner du de flotte restaurantene Sticks'n'Sushi og MASH Penthouse, der dere kan spise middag mens dere ser ut over byens tak. 

En hotellopphold med avslapping og opplevelser

Hotellet er tegnet av den kjente arkitekten Kim Utzon, som har hentet inspirasjon fra det svenske landskapet. Hotellrommene har temainnredning med farger og mønstre hentet fra Tivolis univers.

Noen av rommene har fått en ekstra utsmykning, og er innredet som garde- og Columbine-rom. Alle rommene har behagelige senger og skandinaviske dyner som smyger seg rundt kroppen mens du sover.

På hotellet kan dere for øvrig benytte treningssenteret, svømmebassenget samt et innendørs og utendørs lekerom. I lekerommet inne finner dere noen av de magiske speilene fra Tivolis gamle hurlumheihus.

København – en by du blir forelsket i

I tillegg til den uforglemmelige hotellopplevelsen og besøket på Tivoli har København mye mer å tilby. Hvor mye dere rekker, avhenger naturligvis av hvor lang tid dere har i byen.

Hvert strøk har sin sjarm og skyggeside, så la dere gjerne inspirere av årstidens ulike arrangementer eller utstillinger. Ta gjerne en tur rundt i de små parkene, gatene og strøkene – det er her dere virkelig føler byens sjel.

Lei eventuelt sykler for å komme dere enklere rundt, eller ta toget til Humlebæk og besøk kunstmuseet Louisiana.

Ta en pause underveis og opplev steder hvor det nærmest er mulig å se gjennom "flere lag" av København. For eksempel Dronning Louises Bro, Knippelsbro, Operahuset med utsikt til Amaliehaven eller slottsplassen med utsikt mot Frederikskirken.

Gled dere til å oppleve byen og bo på et hotell i København.