Hotellene i København har fått en ny rival – Tivoli Hotel

På Tivoli Hotel har vi kombinert underholdning og overnatting ved å lage et temahotell inspirert av fornøyelsesparken Tivoli både med hensyn til farger, utsmykking og karakterer fra den gamle parkens persongalleri.

Beliggenhet

Du finner temahotellet i Arni Magnussons Gade ved Kalvebod Brygge, like ved det dynamiske strøket Vesterbro og med utsikt til Islands Brygge på den andre siden av kanalen.

Det er enkelt å komme seg over på den andre siden av kanalen via broen bak Fisketorvet. På Islands Brygge kan du i sommerhalvåret få deg en oppfriskende dukkert i Havnebadet, slik at du er klar for dagens utfordringer.

På Vesterbro kan du oppleve et lokalt strøk som har gjennomgått en kraftig utvikling de senere årene. Området oser av liv og nydelige oaser, restauranter, fest- og shoppingmulighet ut over det vanlige.

Hotellets fasiliteter

Selv om København lokker med alle slags fristelser, kan du få behov for å trekke ut kontakten en dag og ikke bevege deg utenfor hotellet. Her kan Tivoli Hotel også dekke dine behov for avslapping, lek og god mat.

Du kan benytte deg av svømmebasseng, treningssenter, lekeplasser både inne og ute samt ikke å forglemme Sticks’n’Sushi og Mash i 12. etasje, som begge har utsikt over byens tak.

Gled deg til å oppleve et hotell i særklasse, som ikke trenger noen stjerneklassifisering, men hvor opplevelsen taler for seg.