Velkommen til høstferien på Tivoli Hotel!

Vi er i full gang med å planlegge et morsomt og spennende program for barn i alle aldre. Programmet vil bli offentliggjort på denne siden når vi nærmer oss høstferien 2023.

Nedenfor finner du i mellomtiden programmet som gjaldt fra 17. oktober til 23. oktober 2022. 


Tivoli Breakfast Club

Tivoli Breakfast Club er tilbake! Vi gjentar suksessen fra i sommer og gir dere igjen en frokostopplevelse i barnehøyde! Vi har pyntet vår store, flotte kongressal i glade Tivoli-farger –  denne gangen med en flott Halloween-vri med (u)hygge og masse gresskar. Vi har igjen laget spesielle, små barnebufféer, slik at selv de minste gjestene kan få tilgang til utvalget på egen hånd. Utvalget av mat og drikke er i tillegg tilpasset barn i alle aldre.

Fra Tivoli Breakfast Club er det direkte atkomst til barneområdet, der barna kan leke mens foreldrene koser seg med morgenkaffen.

Tid og sted

Tid: Hver dag kl. 07.00–11.00

Sted: Tivoli Kongressal i foajeen i 1. etasje

Barnas resepsjon

Det første du ser når du kommer til hotellresepsjonen i sommerferien, er vår populære barneresepsjon. Her ønsker de hyggelige barneresepsjonsmedarbeiderne velkommen og forteller om alt det morsomme du kan oppleve på hotellet. Alle får også et gratis forsøk på det fine lykkehjulet vårt – med garantert gevinst.

Prøv lykkehjulet hver dag:

STED: Ved siden av hotellresepsjonen, Harbour Tower.

TIDSPUNKT: Barneresepsjonen er åpen hver dag i sommerferien fra kl. 13.30–18.00

Det er også barneresepsjonsmedarbeiderne som har ansvaret for hotellets morsomme skattejakt.

Tid og sted

TID: Hver dag i høstferien kl. 13.30–18.00

STED: Ved siden av hotellresepsjonen Harbour Tower

Tivoli høstlekeland

Tivoli høstlekeland er et magisk lekeområde for barn og andre lekne sjeler.

Her finner du blant annet vårt populære hoppeslott, bordtennis, bordfotball, airhockey og brettspill. Vi har også et koselig tegneområde hvor du kan dekorere din egen Halloween-pynt med utklipte gresskar, spøkelser, edderkopper m.m. og henge det på det store høsttreet vårt.

For de minste har vi også et stort lekeområde med balansebane og de stadig populære bObles-figurene.

Sted

STED: I foajeen, Harbour Tower

Barnekino

Hver kveld i høstferien viser vi de beste Disney-klassikerne i vår egen barnekino i lekerommet. En koselig opplevelse for alle som liker gode barnefilmer. 
Informasjon om kveldens film finner dere i lekerommet.

Tid og sted

Tid: Hver kveld fra kl. 18.00

Sted: Tivoli lekerom i andre etasje i Harbour Tower

Svømmebasseng

Det store innendørs-svømmebassenget er åpent også i høstferien. Bassenget har fargerik belysning, takvinduer, massasjedyser og en liten foss. Alt ligger til rette for en kjærkommen pause der dere kan slappe av og nyte ferien sammen.

Bassenget er 16 m langt, 90 cm dypt i den grunneste enden og 160 cm på det dypeste – og dere kan selvfølgelig gjerne ta med armringer til de minste barna.

Barn under 12 år må ha følge av en voksen. Barna må være renslige ved bruk av bassenget. Badebleier er ikke tillatt.

Tid: Alle dager kl. 07.00–22.00

Sted: Underetasjen i Harbour Tower

Tivoli lekerom

Vårt Tivoli-lekerom er en koselig boltreplas i andre etasje i Harbour Tower. Området er fylt med fargerike bObles boltremøbler, saccosekker og barnebøker – bare fantasien setter grenser!

Det er også morsomme, Tivoli-inspirerte speil og til og med en vegg med det kjente «Dyrespillet» fra Tivoli, der dere kan kaste baller gjennom forskjellige dyrehoder.

I lekerommet har vi også laget et stort lerret med «Tivoli Hotels høstferie». Her kan dere selv dekorere byen ved å fargelegge og klistre på figurer, slik at vi får skapt en unik sommerstemning med hjelp fra dere!

Tid og sted

Tid: Alltid åpent
Sted: I andre etasje
 

Vi ønsker dere en eventyrlig høstferie på Tivoli Hotel!

Vi arrangerer barnas høstferie fra 14. oktober–23. oktober 2022. Vi er i full gang med å planlegge et morsomt og spennende program for barn i alle aldre. Programmet vil bli offentliggjort på denne siden så snart det er klart.