Velkommen til høstferien på Tivoli Hotel!

Akkurat nå jobber vi med å sette sammen et utrolig morsomt program for høstferien i uke 42 i 2024. Barn i alle aldre vil elske det! Hold øye med denne siden – vi deler programmet straks det er klart. Inntil da kan du ta en titt nedenfor på hva vi hadde i ermet i 2023.


Barnas resepsjon

I Tivoli Lekeland finner dere også vår flotte barneresepsjon. Her ønsker de hyggelige barneresepsjonsmedarbeiderne velkommen og forteller om alt det morsomme du kan oppleve på hotellet. Alle får også et gratis forsøk på det fine lykkehjulet vårt – med garantert gevinst.

Prøv lykkehjulet hver dag:

STED: Tivoli Lekeland i første etasje i Harbour Tower.

TID: Barnerespsjonen er åpen hver dag fra 14. oktober i tidsrommet 13.30–18.00.

Det er også i barneresepsjonen du kan hente hotellets morsomme høstskattejakt.

Tid og sted

TID: Barneresepsjonen er åpen hver dag fra 14. oktober i tidsrommet 13.30–18.00.

STED: Tivoli Lekeland i første etasje i Harbour Tower

Tivoli lekeland

Tivoli lekeland er et stort og morsomt lekeområde for barn og andre lekne sjeler. Her finner dere blant annet det store hoppeslottet vårt, og et koselig boltreområde med balansebane, bObles og gåsykler for de minste. Her kan dere også spille bordtennis, bordfotball, airhockey, basket og dart, og bygge i vei med store lekeklosser.

I lekelandet er det også et koselig område der det er lagt til rette for masse kreativ moro, fordypelse og kunstnerisk utfoldelse. Her kan dere dekorere deres egen Halloween-pynt med utklipte gresskar, spøkelser, edderkopper m.m. som dere kan henge på vårt flotte høsttre.

Sted

STED: I foajeen, Harbour Tower

Barnekino

Hver kveld i høstferien viser vi de beste Disney-klassikerne i vår egen barnekino i lekerommet. En hyggelig opplevelse for alle som liker gode barnefilmer.

Informasjon om kveldens film finner dere i lekerommet.

 

Tid og sted

Tid: Hver kveld fra kl. 18.00

Sted: Tivoli lekerom i andre etasje i Harbour Tower

Svømmebasseng

Det store innendørs-svømmebassenget er åpent også i høstferien. Bassenget har fargerik belysning, takvinduer, massasjedyser og en liten foss. Alt ligger til rette for en kjærkommen pause der dere kan slappe av og nyte ferien sammen.

Bassenget er 16 m langt, 90 cm dypt i den grunneste enden og 160 cm på det dypeste – og dere kan selvfølgelig gjerne ta med armringer til de minste barna.

Barn under 12 år må ha følge av en voksen. Barna må være renslige ved bruk av bassenget. Badebleier er ikke tillatt.

Tid og sted

Tid:

Kl. 07.00–11.30: Åpent
Kl. 11.30–13.30: Stengt pga. rengjøring
Kl. 13.30–22.00 Åpent

Sted: Underetasjen i Harbour Tower

Tivoli lekerom

Vårt Tivoli-lekerom er en koselig boltreplass i andre etasje i Harbour Tower. Området er fylt med fargerike bObles-boltremøbler som de minste elsker å klatre rundt på.

Her finner dere dessuten morsomme Tivoli-inspirerte speil og en vegg med det kjente «Dyrespillet» fra Tivoli, der dere kan kaste baller gjennom forskjellige dyrehoder.

I lekerommet har vi også laget en stor tegnevegg med «Tivoli Hotels Efterårsby». Her kan dere selv være med å dekorere ved å fargelegge og lime på figurer, slik at vi kan skape vår egen høststemning med hjelp fra dere!

Tid og sted

Tid: Alltid åpent
Sted: 2. etasje i Harbour Tower

Vi ønsker dere en eventyrlig høstferie på Tivoli Hotel!

Vi arrangerer barnas høstferie fra 14. oktober–23. oktober 2022. Vi er i full gang med å planlegge et morsomt og spennende program for barn i alle aldre. Programmet vil bli offentliggjort på denne siden så snart det er klart.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene