Barnes påskeferie på Tivoli Hotel

Velkommen til Barnas påskeferie på Tivoli Hotel

Vi er i full gang med å planlegge et morsomt og spennende program for barn i alle aldre. Programmet vil bli offentliggjort på denne siden så snart det er klart.

I mellomtiden finner du programmet for 2022.


Barnas resepsjon

Det første du ser når du ankommer hotellresepsjonen i vinterferien, er vår populære barneresepsjon. Her ønsker de hyggelige barneresepsjonistene deg velkommen med en liten gave, og forteller om alt det morsomme du kan oppleve på hotellet. Alle får også et gratis forsøk på det fine lykkehjulet – med garantert gevinst.

Det er også barneresepsjonistene som har ansvaret for hotellets gøyale påske-skattejakt.

Sted

Ved siden av hotellresepsjonen, Harbour Tower.


Tivoli påskelekeland

Tivoli påskelekeland er et stort og morsomt lekeområde for barn og andre lekne sjeler. Her finner dere bl.a. det store hoppeslottet vårt, dere kan spille bordtennis, bordfotball og airhockey og her er også et stort og hyggelig lekeområde med balansebane, bObles og gåsykler for de minste.

Sted

I hotellfoajeen, Harbour Tower


Harlekins hyggehjørne

«Mitt navn står med prikker, pass på at det ikke stikker...» I Harlekins hyggehjørne er det lagt til rette for mye moro, spill og kreativ utfoldelse. Her kan du bl.a. – i anledning årstiden – lage din egen påskepynt, og du kan leke med både store og små byggeklosser og spille brettspill med familie og venner.

Sted

I lokalet Harlekin ved siden av påskelekelandet


Barnekino

Hver kveld i påskeferien viser vi de beste Disney-klassikerne i vår egen kino for barn i lekerommet. En veldig hyggelig opplevelse for alle som elsker en god barnefilm. 

Informasjon om kveldens film finner dere i lekerommet.

Tid og sted

Tidspunkt: Hver kveld fra kl. 18.00

Sted: Tivoli lekerom i andre etasje i Harbour Tower


Svømmebasseng

Vårt store, innendørs svømmebasseng er også åpent i vinterferien.

Med fargerik belysning, takvinduer, massasjedyser og en liten foss, skaper bassenget forutsetninger for en herlig pause, der dere kan slappe av og nyte ferien sammen.

Bassenget er 16 m langt, 90 cm dypt i den grunneste enden og 160 cm på det dypeste – og dere kan selvfølgelig gjerne ta med armringer til de minste barna.

Barn under 12 år må ha følge av en voksen. Barna må være renslige ved bruk av bassenget. Badebleier er ikke tillatt.

Tid og sted

Søndag–torsdag: kl. 07.00–20.00

Fredag–lørdag: kl. 07.00–22.00

Sted: Underetasjen i Harbour Tower.


Tivoli lekerom

Vårt Tivoli-lekerom er en koselig boltreplas i andre etasje i Harbour Tower. Området er fylt med fargerike bObles boltremøbler, saccosekker, mini-rutsjebane, leketelt og barnebøker – bare fantasien setter grenser! 

Det er også morsomme, Tivoli-inspirerte speil og til og med en vegg med det kjente «Dyrespillet» fra Tivoli, der dere kan kaste baller gjennom forskjellige dyrehoder. 

I lekerommet har vi også laget et stort lerret med «Tivoli hotels vårby». Her kan dere selv dekorere byen ved å fargelegge og klistre på figurer, slik at vi sammen skaper en unik vårstemning!

Tid og sted

Tidspunkt: Alltid åpent.

Sted: I andre etasje.


VI ØNSKER DERE EN EVENTYRLIG PÅSKEFERIE HER PÅ TIVOLI HOTEL!