Barnas påskeferie på Tivoli Hotel 2025

Vi er nå i full gang med å planlegge et morsomt og spennende program for barn i alle aldre til påskeferien 2025. Programmet vil bli offentliggjort på dette nettstedet straks det er klart.

Frem til da kan du se programmet og aktivitetene for påskeferien 2024 nedenfor.


Tivoli påskelekeland

Tivoli påskelekeland er et stort og morsomt lekeområde for barn og andre lekne sjeler. Her finner dere bl.a. det store hoppeslottet vårt, bordtennisbord, bordfotball, airhockey og dart, samt et stort og koselig lekeområde med balansebane, bObles og gåsykler for de minste.

I lekelandet er det også et koselig område der det er lagt til rette for masse kreativ moro, fordypelse og kunstnerisk utfoldelse. Dessuten har vi et koselig tegneområde der du kan fargelegge fine tegninger, og i anledning årstiden kan du også lage ditt eget påskeegg.

Tid og sted

Tidspunkt: Kl. 07.00-22.00

Sted: I foajeen, City Tower


Tivoli-lekerom

Vårt Tivoli-lekerom er en koselig boltreplas i andre etasje i Harbour Tower. Området er fylt med fargerike bObles boltremøbler, saccosekker, mini-rutsjebane, leketelt og barnebøker – bare fantasien setter grenser! 

Det er også morsomme, Tivoli-inspirerte speil og til og med en vegg med det kjente «Dyrespillet» fra Tivoli, der dere kan kaste baller gjennom forskjellige dyrehoder. 

I lekerommet har vi også laget et stort lerret med «Tivoli hotels vårby». Her kan dere selv dekorere byen ved å fargelegge og klistre på figurer, slik at vi sammen skaper en unik vårstemning!

Tid og sted

Tidspunkt: Alltid åpent

Sted: Andre etasje, Harbour Tower


Barnekino

Hver kveld i påskeferien viser vi de beste Disney-klassikerne i vår egen kino for barn i lekerommet. En veldig hyggelig opplevelse for alle som elsker en god barnefilm. 

Informasjon om kveldens film finner dere i lekerommet.

Tid og sted

Tidspunkt: Hver kveld fra kl. 18.00

Sted: Tivoli lekerom i andre etasje i Harbour Tower


Svømmebasseng

Vårt store, innendørs svømmebasseng er også åpent i vinterferien.

Med fargerik belysning, takvinduer, massasjedyser og en liten foss, skaper bassenget forutsetninger for en herlig pause, der dere kan slappe av og nyte ferien sammen.

Bassenget er 16 m langt, 90 cm dypt i den grunneste enden og 160 cm på det dypeste – og dere kan selvfølgelig gjerne ta med armringer til de minste barna.

Barn under 12 år må ha følge av en voksen. Barna må være renslige ved bruk av bassenget. Badebleier er ikke tillatt.

Tid og sted

Tidspunkt:
Kl. 07.00–11.30: Åpent
Kl. 11.30–13.30 Stengt pga. rengjøring
Kl. 13.30–22.00: Åpent

Sted: Underetasjen i Harbour Tower

VI ØNSKER DERE EN EVENTYRLIG PÅSKEFERIE HER PÅ TIVOLI HOTEL!

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene