Tivoli Brasserie

Brasserie på Tivoli Hotel

Tivoli Hotels restaurant Tivoli Brasserie er en moderne restaurant som serverer danske og internasjonale retter. Menyen er i klassisk brasserie-stil og skiftes ut ca. hver tredje måned, slik at sesongens råvarer alltid er i sentrum. 

Åpningstider

Alle dager fra kl. 12.00–23.00
Kjøkkenet stenger kl. 21.30

Bordbestilling på nett

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen. 

I restauranten kan du, familien din eller forretningsforbindelsene nyte både vår store frokostbuffé, lunsj og middag. Restauranten ligger i andre etasje og har direkte utgang til Columbines Have, der dere kan trekke frisk luft, gå en liten kveldstur og la barna leke på lekeplassen utendørs. I tillegg til vår daglige à la carte-meny samt egne barnemenyer, serverer vi selvfølgelig også private selskap etter ønske.

Frokost


Selskaper og arrangementer

Tivoli arrangement

På Tivoli Hotel kan du holde selskaper og arrangementer, med ulike alternativer til bordoppstilling og servering. Legger du arrangement hos oss, blir maten laget av Restaurant Tivoli Brasserie, som ligger på hotellet.

Er du interessert i å se hvilke festpakker og selskapsmenyer restauranten har å tilby, kan du lese mer på hjemmesiden eller få tilsendt informasjon om det som kan passe på ditt arrangement. Send oss en e-post med en kort tekst om dine ønsker, så tar vi kontakt så raskt som mulig. 

Kontakt oss

+45 3268 4263
Arni Magnussons Gade 2
1577 København V, Danmark

Send e-post