Velkommen til restaurant Tivoli Brasserie

Brasserie på Tivoli Hotel

Tivoli Hotels restaurant Tivoli Brasserie er en moderne restaurant som serverer danske og internasjonale retter. Menyen er i klassisk brasseriestil og skiftes ut ca. hver tredje måned, slik at sesongens råvarer alltid står i sentrum. 

Åpningstider

Alle dager fra kl. 12.00–23.00
Kjøkkenet stenger kl. 21.30


Vi gleder oss til å ønske deg velkommen 

I restauranten kan du, familien din eller forretningsforbindelsene nyte både vår store frokostbuffé, lunsj og middag. Restauranten ligger i andre etasje og har direkte utgang til Columbines Have, der dere kan trekke frisk luft, gå en liten kveldstur og la barna leke på utelekeplassen. I tillegg til vår daglige à la carte-meny samt egne barnemenyer, tilbyr vi selvsagt også private selskaper etter ønske.

Kvelds- og lunsjmeny

Bar og lounge

For barn

Room service

Høytider og ferier


Selskaper og arrangementer

Tivoli-arrangement

På Tivoli Hotel kan du holde selskaper og arrangementer, med ulike alternativer til bordoppstilling og servering. Legger du arrangement hos oss, blir maten laget av Restaurant Tivoli Brasserie, som ligger på hotellet.

Er du interessert i å se hvilke festpakker og selskapsmenyer restauranten har å tilby, kan du lese mer på hjemmesiden eller få tilsendt informasjon om det som kan passe på ditt arrangement. Send en e-post til tivolibrasserie@arp-hansen.dk der du forteller kort om hva du ønsker, så tar vi kontakt snarest mulig.