Gavekort

Kjøp et fint gavekort på et hotellopphold i hjertet av København eller Aarhus

Kjenner du noen som fortjener å bli litt skjemt bort?

Spre glede med et gavekort fra Arp-Hansen Hotel Group. Hos Arp-Hansen Hotel Group finner du noe for enhver smak. Hoteller med sjarm og stil på de beste adressene i København. Eller de praktiske og stilrene lavprishotellene Wakeup Copenhagen i sentrum av København og Aarhus. Mer enn 5000 rom og suiter i København og Aarhus gjør at du kan finne hoteller og rom som passer til akkurat ditt behov.

Gavekort på valgfritt beløp

Kjøp et gavekort på valgfritt beløp, som kan benyttes på et av våre flotte og unike hoteller i København og Aarhus. Kan benyttes på alle hotellene våre, inkludert Wakeup Copenhagen.
Kjøp gavekort

Gavekort til en opplevelse

Kjøp et gavekort til en opplevelse, som kan benyttes på våre hoteller med sjarm og stil på de beste adressene i København. Kan ikke benyttes på Wakeup Copenhagen-hotellene.
Kjøp opplevelsesgavekort

Opplevelsesgavekort til ansatte

Som bedrift kan dere kjøpe gavekort til ansatte. Gavekortene sendes til bedriften fint innpakket eller via e-post. 

Ved digital levering vil dere som en del av ordrebekreftelsen ha følgende mulighet:

  1. Lenke som laster ned én samlet fil med alle gavekort
  2. Lenke som laster ned en zip-fil med alle gavekort i unike filer

Ønsker du å få vite mer eller be om betaling via faktura eller å kjøpe mer enn 100 stykker, som er maks ved nettkjøp, er du velkommen til å kontakte vår sentrale bookingavdeling påbook@arp-hansen.dk eller på telefon +4580303045. Vi gleder oss til henvendelsen din.

Slik benyttes gavekortet

Gavekortet kan brukes på alle opphold som kan bestilles direkte på www.arp-hansen.dk, hotellenes egne nettsteder og www.wakeupcopenhagen.dk.

Ved bestilling som krever forhåndsbetaling, ber vi deg angi gavekortnummer og PIN-kode (gjelder bare hvis PIN-kode fremgår av gavekortet) direkte på nettstedet.

Bestiller du med full fleksibilitet og derfor skal betale på hotellet, må du garantere reservasjonen med et gyldig kredittkort og vise gavekortet ved ankomst. Personalet vil da trekke betalingen fra gavekortet i stedet for kredittkortet.

Bestilling av opphold med opplevelsesgavekort skjer alltid på forespørsel, og kan bare bestilles ved henvendelse til vår sentrale bookingavdeling på e-post book@arp-hansen.dk eller telefon 8030 3045. Gavekort på opplevelser kan ikke bestilles på nett.

Har du kjøpt gavekort på et valgfritt beløp, trenger du ikke å bruke hele beløpet på én gang. Gavekortet kan også brukes som delbetaling av oppholdet.


Om gavekortet

De vanlige avbestillingsbetingelsene for den aktuelle reservasjonen gjelder også for reservasjoner med gavekort.

Ta godt vare på gavekortet. Et gavekort er et verdibevis og skal derfor betraktes som kontanter. Gavekortet kan benyttes av personen som fremviser det. Mistede, glemte eller utløpte gavekort erstattes ikke.

Gavekort kan ikke byttes i kontanter.

Gavekortet på valgfritt beløp er gyldig i 3 år fra utstedelsesdato.

Gavekortet til en opplevelse er gyldig i 2 år fra utstedelsesdato.

Gavekortet kan benyttes til reservering av opphold på følgende hoteller*: Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Copenhagen Strand, Imperial Hotel, The Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Gentofte Hotel og Wakeup Copenhagen Hotels.

*Gjelder kun for overnattinger og restaurantbesøk hvis det er i forbindelse med en overnatting.

Gavekort kan brukes på følgende restauranter i forbindelse med overnatting på hotellet:

  • Tivoli Brasserie (Tivoli Hotel)
  • The Harbour (Copenhagen Island)
  • Brasserie Murdoch's Books & Ale (Phoenix Copenhagen)
  • Ristorante L'Appetito (Imperial Hotel)
  • Il Rosmarino (71 Nyhavn Hotel)

Et opplevelsesgavekort må benyttes i sin helhet. Det er ikke mulig å få refundert ubenyttede ytelser verken i form av kontanter eller å få utstedt et nytt gavekort på eventuelt restbeløp. Gavekortet kan ikke kombineres eller benyttes sammen med øvrige tilbud, og overnatting er på forespørsel.  Innholdet i opplevelsen kan variere, og det vil fremgå av gavekortet hvilket hotell eller hoteller det kan brukes på.

Du kan få opplyst saldo på gavekortet ved å kontakte Arp Hansen Hotel Groups sentrale bookingavdeling.

Angrer du på kjøpet av gavekort, må du kontakte vår sentrale bookingavdeling innen 14 dager.

Har du spørsmål som gjelder gavekort, ta gjerne kontakt med vår sentrale bookingavdeling på book@arp-hansen.dk eller på telefon +45 8030 3045