Skybar Sticks 'n' Sushi

En unik sushiopplevelse

Sticks’n’Sushi ligger på toppen av Harbour Tower på Tivoli Hotel & Congress Center. Herfra kan du nyte byens beste sushi i selskap med en av byens vakreste utsikter.

Her er det høyt under taket – både inne og ute! De store vinduene, som går fra gulv til tak, gir en fantastisk 360 graders utsikt over Københavns tak, mens restaurantens store takterrasse inviterer gjestene til å spise middag i friluft når været tillater det.

Innredningen er annerledes og spennende, med sitteplasser i gulvhøyde i den japanske avdelingen, beduinsofaer i salongen og store lærhusker i baren – perfekt for deg som ønsker en unik sushiopplevelse under konefranseoppholdet.

Vel bekomme!

Vi gjør oppmerksom på at Sticks’n’Sushi ikke er hotellets egen restaurant, og at   bordbestilling som regel er nødvedig, da restauranten er blant byens mest populære.

Room Sushi

Nå er det også mulig å få levert fersk sushi på rommet direkte fra 12. etasje. Dere kan bestille via den digitale gjesteboken hvis dere finner en QR-kode på rommet, eller gå opp i restauranten og bestille. Vel bekomme! 

Restaurant

Skybar

Kjøkken

Kontakt

Arni Magnussons Gade 2
1577 København V
Danmark
+45 8832 9595
info@sticksnsushi.com

Les mer om restauranten

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene