Få et magisk weekendopphold med barna i København

Velkommen til Tivoli Hotel, det ideelle utgangspunktet for et weekendopphold med barn i Københavns pulserende sentrum.

På vårt familievennlige hotell får dere ikke bare luksuriøs overnatting, men også kort avstand til byens mange opplevelser og severdigheter.

Les videre og finn ut hvorfor du bør bestille et opphold for familien på Tivoli Hotel!


Morsom overnatting med barn i eventyrlige omgivelser

Med en mengde barnevennlige fasiliteter og aktiviteterer Tivoli Hotel det perfekte alternativet for familier som ønsker en morsom overnatting med barn.

Slipp barna løs i vårt Rasmus Klump lekerom i 2. etasje. Lekerommet er innredet med de beste fargene og figurene vi kjenner fra Rasmus Klump-universet: Møt Rasmus, Pingo, Skæg, Pelle når du forsøker å kaste baller gjennom ballveggen, hopp en tur opp på den morsomme palmeøya, vennene møter på sin vei – eller bak de beste Rasmus Klump-pannekakene i det fine lekekjøkkenet. Dere kan også kose dere i det store svømmebassenget vårt. 

I tillegg har hotellet en utendørs lekeplass i andre etasje som byr på masse moro når været tillater det.

I skoleferiene forvandles Tivoli Hotel til et paradis for barn med en rekke aktiviteter og underholdning.

Så uansett om det er påskeferie, sommerferie, høstferie, juleferie eller vinterferie, er det alltid noe spennende på programmet for de yngste gjestene.


Weekendopphold med mange opplevelser for barn i København

Vårt sentralt beliggende hotell er den perfekte basen for familier som ønsker å oppleve Københavns mange morsomme attraksjoner og severdigheter.

Vi befinner oss nemlig i kort avstand til mange av byens spennende tilbud.

Tivoli

Hotellet vårt ligger med gangavstand til den gamle Tivoli Have, som er det perfekte utgangspunktet for en helg full av eventyr for hele familien.

Parken er med sin fortryllende atmosfære og legendariske attraksjoner en sikker vinner for alle aldre og en obligatorisk opplevelse når dere besøker byen.

Les mer om vårt spesielle pakketilbud på Tivoli Hotel med overnatting og adgang til Tivoli

Nationalmuseet

Men København rommer mye mer enn attraksjoner. For eksempel kan du ta med barna til Nationalmuseet, der Danmarks historie blir levende gjennom interaktive utstillinger og barnevennlig fortellerteknikk.

Det er en gyllen mulighet til å gi de minste et spennende innblikk i landets fortid på en morsom og engasjerende måte.

Den Blå Planet

Havets vidundere venter på dere på Den Blå Planet, Nord-Europas største akvarium, der dere kan dra på en reise under overflaten og møte alt fra fargerike fisker til imponerende haier.

En opplevelse som stimulerer barnas nysgjerrighet og bringer dere nærmere mangfoldet i naturen.

Zoologisk Have

Zoologisk Have gir et blikk inn i dyrenes verden, og dere kan komme helt tett på alt fra majestetiske elefanter til de lekne aper. Det er ikke bare en fornøyelse å observere dyrene, men også en lærerik opplevelse der barna kan få kunnskap om dyrearter og deres naturlige omgivelser.

Experimentarium

På Experimentarium, byens interaktive vitenskapssenter, kan dere få stilt den vitenskapelige nysgjerrigheten. Med praktisk tilnærming til vitenskap og hodene fulle av spørsmål, kan dere sammen utforske de mange eksperimentene som forklarer fysikkens, kjemiens og biologiens prinsipper på en lekende måte.

Les mer i vår guide til aktiviteter og opplevelser for barn i København


Kulinariske eventyr for hele familien på Tivoli Hotel

Under weekedoppholdet på Tivoli Hotel kan dere og barna spise både frokost og middag i Tivoli Brasserie.

Restauranten har et variert utvalg av retter som er perfekt tilpasset enhver smak, noe som sikrer at hele familien, fra de minste til de største, er fornøyde når de går fra bordet.

Start dagen med en deilig og næringsrik frokostbuffé, og kom gjerne tilbake på kvelden for å smake på de kulinariske delikatessene vi har på kveldsmenyen.

Rett ved siden av Tivoli Brasserie finner dere et morsomt lekerom der barna kan boltre seg og ha det gøy både før og etter måltidene.

Dette gjør Tivoli Hotel til det ideelle stedet for familier som ønsker en avslappende, men samtidig opplevelsesrik ferie i hjertet av København.


La Tivoli Hotel være basen for et weekendopphold i København

Tivoli Hotel er mye mer enn bare et overnattingssted – det er inngangsporten til de utallige eventyrene som København har å tilby for familier. Dere befinner dere nemlig bare et steinkast fra byens magi og underholdning.

Resepsjonsmedarbeiderne står klare til å hjelpe dere med å utforske de beste barnevennlige opplevelsene og skjulte skattene i byen.

Velger dere å bo på Tivoli Hotel, garanterer vi et minneverdig weekendopphold for hele familien, med eventyrlige opplevelser kombinert med avslappende luksus.

Så hva venter dere på? Bestill det neste weekendoppholdet deres på Tivoli Hotel.

Andre opplevelser i København

Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene