Velkommen til Tivoli Hotel, det ideelle utgangspunktet for et weekendopphold med barn i Københavns pulserende sentrum.

På vårt familievennlige hotell får dere ikke bare luksuriøs overnatting, men også kort avstand til byens mange opplevelser og severdigheter.

Les videre og finn ut hvorfor du bør bestille et opphold for familien på Tivoli Hotel!

Tivoli

Hotellet vårt ligger med gangavstand til den gamle Tivoli Have, som er det perfekte utgangspunktet for en helg full av eventyr for hele familien.

Parken er med sin fortryllende atmosfære og legendariske attraksjoner en sikker vinner for alle aldre og en obligatorisk opplevelse når dere besøker byen.

Les mer om vårt spesielle pakketilbud på Tivoli Hotel med overnatting og adgang til Tivoli

Nationalmuseet

Men København rommer mye mer enn attraksjoner. For eksempel kan du ta med barna til Nationalmuseet, der Danmarks historie blir levende gjennom interaktive utstillinger og barnevennlig fortellerteknikk.

Det er en gyllen mulighet til å gi de minste et spennende innblikk i landets fortid på en morsom og engasjerende måte.

Den Blå Planet

Havets vidundere venter på dere på Den Blå Planet, Nord-Europas største akvarium, der dere kan dra på en reise under overflaten og møte alt fra fargerike fisker til imponerende haier.

En opplevelse som stimulerer barnas nysgjerrighet og bringer dere nærmere mangfoldet i naturen.

Zoologisk Have

Zoologisk Have gir et blikk inn i dyrenes verden, og dere kan komme helt tett på alt fra majestetiske elefanter til de lekne aper. Det er ikke bare en fornøyelse å observere dyrene, men også en lærerik opplevelse der barna kan få kunnskap om dyrearter og deres naturlige omgivelser.

Experimentarium

På Experimentarium, byens interaktive vitenskapssenter, kan dere få stilt den vitenskapelige nysgjerrigheten. Med praktisk tilnærming til vitenskap og hodene fulle av spørsmål, kan dere sammen utforske de mange eksperimentene som forklarer fysikkens, kjemiens og biologiens prinsipper på en lekende måte.

Les mer i vår guide til aktiviteter og opplevelser for barn i København

Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud

Få opptil 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene