Tivoli Hotel & Congress Center er konferansehotellet deres i København

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet vårt og få et tilbud. Du kan også kontakte oss på telefon +45 3268 4300 eller sende en e-post til info@tivoli-cc.dk

Velkommen til Tivoli Hotel & Congress Center, ditt foretrukne konferansehotell i København.

Hos oss får du: 

Tilgang til 53 møte- og konferanselokaler
En servering som deltakerne vil huske
Profesjonelt AV-utstyr
Prima overnattingsmuligheter

Les videre og bli inspirert!


Hvorfor skal du velge Tivoli Hotel & Congress Center?

Det vil vi gi deg et ydmykt svar på her på nettstedet. Hotellet har mange spesielle egenskaper. Utforsk gjerne resten av nettstedet vårt eller kontakt oss for en omvisning, slik at du virkelig kan oppleve hotellets atmosfære.

Med oss som konferansehotell får du:

  • En Event Manager som er med deg fra start til slutt
  • Toppmoderne AV-utstyr og teknikere på stedet
  • Et Green Key-sertifisert hotell og konferansesenter
  • Plass til alt fra 2–2400 deltakere
  • En servering som deltakerne vil huske
  • Rammer som innbyr til nye tankebaner og kreative innspill

Få arrangementet skreddersydd

På Tivoli Hotel & Congress Center kan du få konferansen skreddersydd ned til minste detalj, noe som garanterer en unik og minneverdig opplevelse for alle deltakerne.

Våre erfarne Event Managers samarbeider tett med deg for å tilpasse arrangementet nøyaktig etter dine behov og ønsker. Vi forstår betydningen av detaljer for å skape den perfekte konferansen.


Toppmoderne konferanselokaler og møtefasiliteter i København sentrum

Hotellet ligger nær både Københavns Hovedbanegård og Kastrup Lufthavn, som har forbindelser til 161 destinasjoner over hele verden. Så hvis du skal arrangere en konferanse eller lignende med internasjonale deltakere, er det enkelt å komme seg til hotellet.

En ekstra fordel med å legge internasjonale arrangementer til hotellet er at deltakerne har tilgang til en rekke attraksjoner i nærområdet samt en håndfull barer og restauranter på selve hotellet.

Tivoli Congress Hall

Tivoli Congress Hall er utvilsomt Københavns fineste og mest unike kongressal, med plass til opptil 2400 gjester.

Arkitekten Kim Utzon har designet Tivoli Hotel & Congress Center med fokus på lysinnfall, funksjonalitet, overlegen akustikk og flott arkitektur.

Les mer om Tivoli Congress Hall

Mindre konferanselokaler

Tivoli Congress Center har 53 møtelokaler av ulik størrelse. De minste lokalene har plass til opptil 8 personer, mens de største konferanselokalene kan romme opptil 450 personer.

Tivoli Congress Hall har plass til opptil 2400 personer.

Les mer om konferanselokaler


Førsteklasses servering

La oss være ærlige med at maten til et møte, en konferanse eller en stor kongress er viktig! I tillegg er det viktig å kunne tilpasse serveringen hvis noen av deltakerne har preferanser eller allergier.

På Tivoli Hotel & Congress Center spesialiserer vi oss på å levere utsøkt og velsmakende mat uansett hvor mange deltakere dere blir. Vårt team av erfarne kokker er eksperter på å tilpasse menyer perfekt til arrangementet og deltakernes preferanser.

Dere kan få servering av alle dagens måltider, fra frokost til aftensmat. Vi kan servere maten i møte- eller konferanselokalet, tilknyttede foajéområder eller i vår elegante restaurant Tivoli Brasserie, alt etter hva som passer best til opplegget deres.

Vi legger vekt på bærekraft, blant annet ved å minimere matsvinn, handle lokalt og tenke grønne alternativer når vi planlegger serveringen i forbindelse med konferansen din.

Les mer om servering


Konferanse med overnatting

Skal deltakerne overnatte? Som ledende konferansehotell i København kan du føle deg trygg på at behovet for overnatting blir dekket i form av rom med komfort, luksus og litt Tivoli-magi.

Rom

Vi har totalt 679 rom

Rommene på Tivoli Hotel & Congress Center er en perfekt kombinasjon av ro, stil og Tivolis magi. Hvert rom har en moderne innredning og alle fasiliteter som kreves for en avslappende opplevelse, kombinert med et diskré Tivoli-uttrykk.

Med luksuriøse senger, Wi-Fi og skrivebord er rommene våre ideelt innredet for både arbeid og avslapping.

Les mer om rom

Fasiliteter

Fasiliteter som vil sette en spiss på oppholdet

Gjester som overnatter i forbindelse med konferanser på Tivoli Hotel & Congress Center kan nyte godt av førsteklasses fasiliteter. Vi tilbyr alt fra et innbydende basseng og et toppmoderne treningssenter til utsøkte spisesteder og koselige barer.

Disse fasilitetene skaper det perfekte miljø for avslapping og nettverksbygging etter dagens offisielle program. Hotellet er det foretrukne valget for alle konferansearrangører som ønsker å gi deltakerne en uforglemmelig opplevelse.

Les mer om fasiliteter


Enkel tilgang til transport og Københavns attraksjoner

Ønsker du hele pakken? Den som gir deltakerne mulighet for å kombinere forretningsreisen eller møtet med kulturelle opplevelser, vet du?

Med hotellets beliggenhet i hjertet av København er det enkelt for deltakerne å utforske byens rike historie, arkitektur, gastronomiske perler og yrende liv når dagens konferanser eller møter er over.

En kort spasertur, sykkeltur (du kan leie sykler på hotellet) eller en rask tur med offentlig transport åpner dørene til den fortryllende Tivoli Have, fargerike Nyhavn og det imponerende Nationalmuseet. Med Tivoli Hotel & Congress Centers beliggenhet har altså du og deltakerne god anledning til å oppleve det beste av København til tross for en stram tidsplan.

Er du ikke så godt kjent i København, anbefaler det erfarne personalet vårt gjerne lokale attraksjoner, kulturarrangementer og skjulte perler. På den måten kan deltakerne få en minneverdig opplevelse av byen.


Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet nedenfor, eller kontakt oss på telefon +453268 4300 eller e-post info@tivoli-cc.dk

Telefontider: Mandag–torsdag kl. 08.30–17.00 og fredag kl. 08.30–16.00.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene