Familie- og storbyferie

Eventyrlig hotell med luksusfasiliteter i København

Er du ute etter den komplette Tivoli-opplevelsen? Og ønsker du å bo på et eventyrlig hotell som får både små og store barn til å sovne godt med et smil om munnen? 

Kombiner gjerne turen på Tivoli med et opphold på vårt sentrale og nærliggende hotell, som kan tilby en helhetsopplevelse med Tivoli Hotel All Inclusive. 

Skal du ikke besøke den fargerike fornøyelsesparken, får du likevel en eventyrlig opplevelse som gjest der du nyter godt av de luksuriøse fasilitetene på Tivoli Hotel. Uansett om du planlegger en romantisk weekend for to, eller vil skjemme bort hele familien med et opphold hos oss. Her finner du nemlig alt fra treningssenter og svømmebasseng med badstue og plass for barneaktiviteter, til gratis Wi-Fi og lekeplass både inne og ute.

Du kan også få gode matopplevelser til lunsj og middag i Tivoli Brasserie, Sticks’n’Sushi Skybar og MASH Penthouse, som alle ligger i hotellbygget.

Eventyrlig hotell

Rom

| Photo by: Anders Boeggild | Source: Tivoli Gardens

Tivoli Hotel All Inclusive

Restauranter

| Photo by: Anders Bøggild | Source: Tivoli Gardens

Barnas ferie

Photo by: Thomas Rousing | Source: VisitCopenhagen

Opplev København

Se flotte bilder av hotellet

Lavest mulig pris på overnatting

Pris per person i delt dobbeltrom
Fra  
Les mer

Tivoli Hotel All Inclusive

Pris per person i delt dobbeltrom inkludert frokost
Fra  
Les mer

Miniferie i København

Pris per dobbeltrom per natt inkl. frokost
Fra  
Les mer
Tivoli Hotel & Congress Center

Stilfullt og spektakulært hotell med luksuriøse fasiliteter.

Photo by: Daniel Rasmussen | Source: Visit Copenhagen
Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater ble grunnlagt i 1748 og inneholder teater, opera, ballet og orkester – alt i samme hus. Teateret tilbyr forestillinger til deg som ønsker en spenndende og annerledes opplevelse.

Photo by: Réne Strandbygaard | Source: DSB
Københavns Hovedbanegård

Københavns Hovedbanegård er knutepunktet for nesten all trafikk. Inne i Hovedbanens søylehall finner du mer enn 40 ulike butikker, spisesteder og servicefasiliteter som du kan benytte deg av fra kl. 08.00–20.00 hver dag.

Photo by: Kødbyens Fiskebar | Source: Visit Copenhagen
Kødbyen

Kødbyen er stedet hvor de fleste av byens matbedrifter hører hjemme, og særlig fra kjøttbransjen – derav navnet. Side om side med slakteriene ligger restauranter og et pulserende natteliv som er blitt et mekka for byens hipstere.

Les mer

Photo by: (c) World Mappers | Source: Visit Denmark
Nyhavn

Nyhavn er Københavns havneperle, som strekker seg helt fra Kongens Nytorv og Strøget og videre langs kanalen. Mange av de gamle husene er fortsatt bevart, og det eldste huset stammer helt tilbake fra 1681.

Photo by: Jacques Holst | Source: Visit Denmark
Tycho Brahe Planetarium

Tycho Brahe Planetarium tilbyr lærerik underholdning for hele familien om stjernehimmelen og astronomiens fascinerende univers. Se den flotte utstillingen eller ta en tur i hjertet av planetariet, Rumteatret, som med sine 1000 kvadratmeter kan tilby spesielle filmopplevelser.

Les mer

Photo by: Christian Alsing | Source: Visit Copenhagen
Rådhusplassen

Rådhusplassen er byens store og populære møteplass, der det ferdes folk hele døgnet. Plassen er inspirert av formen på et muslingskall, og ligger ved det imponerende, gamle rådhuset.

Tivoli entré
Tivoli

Tivoli er en eventyrlig fornøyelsespark i hjertet av København. Tivoli ble grunnlagt i 1843 og er med det verdens nest eldste fornøyelsespark, som har vært en stor attraksjon siden starten.

Les mer

Photo by: Christian Alsing | Source: VisitCopenhagen
Visit Carlsberg

Carlsberg byområde er et blomstrende område, fylt av kaféer og kulturopplevelser med alt fra danseoppvisninger og matmarkeder til kunstutstillinger og mye mer.

Les mer

Photo by: Christian Alsing | Source: VisitCopenhagen
Botanisk Have

Botanisk Have er en vakker oase i København og fungerer som et levende museum med Danmarks største samling av levende planter. Hagen omfatter blant annet et av verdens største herbarier med pressede og konserverte planter og sopper fra hele verden.

Photo by: Daniel Rasmussen | Source: Visit Copenhagen
Hop-on Hop-off kanalrundfart

Hop-on hop-off kanalrundfart seiler daglig rundt i kanalene i København, med start fra Gl. Strand eller Nyhavn. Her kan man se København fra havnesiden med turguide og med stopp forskjellige steder underveis.

Les mer

Photo by: Thomas Rousing | Source: Visit Copenhagen
Strøget

Strøget er den berømte gågaten i Indre By København som går fra Rådhusplassen til Kongens Nytorv. Gågaten har et stort utvalg av butikker, med alt fra rimlige kjeder til noen av verdens dyreste merkevarebutikker.

Photo by: Visit Copenhagen | Source: Visit Copenhagen
Torvehallerne

Torvehallerne er et populært matmarked like ved Nørreport. Her rår ofte en travel stemning, ettersom mer enn 60 000 dansker avlegger markedet et besøk – hver uke! Her finner du ferskt kjøtt, fersk fisk og grønnsaker i alle avskygninger.

Les mer

Photo by: Terry Mclaughlin | Source: Visit Copenhagen
Amalienborg og Amaliehaven

Amalienborg er regentparets vinterresidens. Det vakre slottsanlegget består av fire paleer, og de storslåtte lokalene til Christian Vll's palé er åpne for offentligheten.

Photo by: Bremen Teater | Source: Bremen Teater
Bremen Teater

Bremen Teater er et attraktivt alternativ til et tradisjonelt teater, med oppføringer som har fokus på kunst og kultur som uttrykksform.

Photo by: VisitCopenhagen | Source: VisitCopenhagen
Fisketorvet

Fisketorvet shoppingsenter ligger ved havnefronten. Med 120 butikker og en rekke kafeer og restauranter er dette et av Danmarks største shoppingsentre.

Photo by: Astrid Maria Rasmussen | Source: VisitCopenhagen
Havnebadet

Havnebadet Islands Brygge er et friluftsbad sentralt beliggende i København, som tiltrekker seg alt fra barnefamilier og mosjonssvømmere til strandløver fra hele byen.

Photo by: Nationalmuseet | Source: Visit Copenhagen
Nationalmuseet i

Her er det mulighet å reise bakover i tiden helt tilbake til 192-årene. Opplev blant annet den gamle skolen med autentiske pulter og blekkhus. Eller la barna kle seg ut som i gamle dager.

Photo by: jeancliclac | Source: iStock
Dybbølsbro St.

Dybbølsbro Station er en S-tog-stasjon på Vesterbro som er knyttet til et stort banenett. Stasjonen er en sentral del av S-banen og har mange linjer.

Photo by: Wallmans | Source: Wallmans
Wallmans

Wallmans tilbyr den perfekte aften på byen med middag og show i den gamle Cirkusbygningen i Jernbanegade, like ved rådhusplassen. Her finner du restaurant, underholdning og nattklubb under ett tak.

Les mer

Photo by: jarmoluk | Source: Pixabay
Parkering

Når du skal overnatte på Tivoli Hotel & Congress Center, kan du parkere rett utenfor døren. Hotellet ligger nemlig over et stort parkeringshus. Her er det nettopp innført et nytt parkeringssystem, som sparer deg for tid og bekymringer når du besøker hotellet.

Sentral beliggenhet med kort vei til mange severdigheter

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene