Parkering

Ofte kan det føles håpløst å finne en parkeringsplass i København. Derfor har vi gjort det enkelt for deg og samlet de beste parkeringsalternativene til oppholdet ditt, slik at det blir enkelt å finne en plass i nærheten av hotellet.


Vi tilbyr et stort, offentlig parkeringshus – rett ved døren!

På Tivoli Hotel & Congress Center er vi så heldige å ha et stort videoovervåket parkeringshus i bygningen vår. Det gjør det enkelt og bekvemt for deg å parkere under oppholdet.

Det er plass til hele 500 kjøretøy, og plassene brukes etter «først til mølla»-prinsippet. Vær imidlertid oppmerksom på at parkeringshuset er offentlig tilgjengelig, og at vi derfor ikke har mulighet til å reservere plass til deg. Inngangen til parkeringskjelleren er i Kristian Erslevs Gade.

Viktig informasjon: Fri høyde i parkeringsanlegget er 2,00 m. Parkeringsanlegget er åpent døgnet rundt.

Priser

  • Per dag  
  • Per time  

Parkeringen kan betales på følgende måter:

  • Automater i parkeringshuset.
  • På apcoa.dk innen 48 timer etter utkjøring.
  • Hvis betaling ikke er utført på en av de ovennevnte måtene, sender vi faktura inkl. ekspedisjonsgebyr.

SmartParkering

Parkeringshuset benytter APCOA SmartParkering. Når du kjører inn i parkeringshuset, blir bilnummeret automatisk registrert.

Bruker du parkeringshuset eller andre APCOA Smart-parkeringshus ofte, kan du la systemet lagre bilnummeret og betalingsopplysningene til senere bruk.

NB: Vi tar forbehold om prisendringer hos APCOA.

Har du behov for bilen under oppholdet?

Registrer bilskiltet i resepsjonen ved ankomst og før du kjører ut for første gang. Da kan du kjøre inn og ut av parkeringshuset i løpet av oppholdet uten å måtte betale hver gang. Betaling skjer i resepsjonen ved ankomst. 

For deg som har elbil

Vi har til sammen 17 (type 2) ladeplasser til elbiler i hotellets parkeringskjeller.

Ladeplassene fordeler seg på følgende nivåer:

  • 9 stk. Nivå B
  • 8 stk. Nivå C

Alle er malt grønne, slik at de er enkle å få øye på. Ladestasjonene er av merket Clever, og de to ladeplassene er distribuert via Clevers ladenettverk.

Du betaler direkte til Clever når du lader bilen i parkeringskjelleren på Tivoli Hotel. Har du spørsmål vedrørende lading, ber vi deg kontakte Clever Support direkte på tlf. nr. +45 8616 8888 eller på www.clever.dk.

Har du en elbil med en annen type plugg enn type 2 (for eksempel Tesla Type 1), må du ta med din egen adapter, slik at du kan bruke type 2-laderen. Trenger du en E.ON ladestasjon? Finn ladestasjon på kartet

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene