Barnas vinterferie på Tivoli Hotel 2025

Vi er i full gang med å planlegge et morsomt og spennende program for barn i alle aldre til vinterferien 2025. Programmet vil bli offentliggjort på denne siden så snart det er klart.

Inntil da kan du se programmet og hvilke aktiviteter vi tilbød i vinterferien 2024 nedenfor.

Tivoli lekeland

Tivoli lekeland er et stort, magisk lekeområde for både store barn og de som nettopp har lært å gå. Her finner dere blant annet det store hoppeslottet og et koselig boltreområde med balansebane, bObles og gåsykler for de minste. Her kan dere også spille bordtennis, bordfotball, airhockey og dart, og bygge fritt med de store lekeklossene. 

I lekelandet er det også et koselig område der det er lagt til rette for masse kreativ moro, fordypning og kunstnerisk utfoldelse. Dessuten har vi et koselig tegneområde der du kan fargelegge fine tegninger, og i anledning årstiden kan du også lage din egen karnevalsmaske.

Tid og sted

Tid: kl. 07.00–22.00
Sted: I foajeen, Harbour Tower


Tivoli-lekerom

Vårt Tivoli-lekerom er en koselig boltreplass i andre etasje i Harbour Tower. Området er fylt med fargerike bObles-boltremøbler som de minste elsker å klatre rundt på.°
Her finner dere dessuten morsomme Tivoli-inspirerte speil og en vegg med det kjente Dyrespillet fra Tivoli, der dere kan kaste baller gjennom forskjellige dyrehoder. 

I lekerommet har vi også laget en stor tegnevegg med Tivoli Hotels Vinterby. Her kan dere selv være med å dekorere ved å fargelegge og lime på figurer, slik at vi kan skape vår egen julestemning med hjelp fra dere!

Tid og sted

Tidspunkt: Alltid åpent
Sted: I tredje etasje.


Barnekino

Hver kveld i vinterferien viser vi de beste Disney-klassikerne i vår egen barnekino i lekerommet. En koselig opplevelse for alle som liker gode barnefilmer. 
Informasjon om kveldens film finner dere i lekerommet.

Tid og sted

Tidspunkt: Hver kveld fra kl. 18.00
Sted: Tivoli-lekerom i tredje etasje i Harbour Tower


Svømmebasseng

Det store innendørsbassenget er åpent også i vinterferien. Bassenget har fargerik belysning, takvinduer, massasjedyser og en liten foss. Alt ligger dermed til rette for en kjærkommen pause der du kan slappe av og nyte vinterferien sammen med dine kjære.

Bassenget er 16 m langt, 90 cm dypt i den grunneste enden og 160 cm i den dypeste.

Barn under 12 år må ha følge av en voksen. Barn må være renslige for å kunne bruke bassenget, og svømmebleier er ikke tillatt.

Tid og sted

Tidspunkt:  Alle dager kl. 07.00–22.00
Sted: Underetasjen i Harbour Tower.


«Fastelavn er mitt navn ...» – Fastelavnsfest på Tivoli Hotel

I år inviterer vi igjen hotellets yngste gjester til en fargerik karnevalsfest i vinterferien.

Kom innom lobbyen lørdag 17. februar, der vi slår katten ut av sekken, kårer dagens «Kattekonge» og «Kattedronning», spiser fastelavnsboller og koser oss med massevis av karnevalsstemning – og det vanker selvfølgelig premie for beste kostyme. Finn frem det beste karnevalskostymet og møt opp til en festlig ettermiddag her på Tivoli Hotel.

NB: Fastelavnsfesten er bare for hotellets gjester

Tid og sted

Tid: Lørdag 17. februar 2024 kl. 16.00–18.00
Sted: I hotellets lobby i første etasje


VI ØNSKER DERE EN EVENTYRLIG VINTERFERIE HER PÅ TIVOLI HOTEL!

Få opptil 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene