Morsomme aktiviteter for barn i København

Velkommen til en verden av morsomme og lærerike aktiviteter og opplevelser for barn i København!

I guiden vår på denne siden har vi funnet noen av de beste barneaktivitetene i København som vil glede barn i alle aldre.

La Tivoli Hotel være base mens dere utforsker de utallige barnevennlige aktivitetene som vår fantastiske by har å by på.

I vår guide til aktiviteter for barn kan du lese om:

  • Innendørsaktiviteter, inkludert museer og lekeland
  • Utendørsaktiviteter, inkludert utendørs lekeplasser, Tivoli og Zoologisk hage

Innendørsaktiviteter for barn – morsomt uansett vær

Det er ingen hemmelighet at København kan ha skiftende vær, så derfor er det perfekt at det finnes mengder av innendørsaktiviteter som kan underholde barna hele dagen.

Den Blå Planet i København, Nord-Europas største akvarium, er et eventyrlig sted som vekker barnas nysgjerrighet.

Her kan de små oppdagelsesreisende ta del av en fagerik verden der eksotiske fisker svømmer mellom korallene og videre til det gåtefulle, mørke havsdypet.

Med mer enn 20 000 dyr inviterer akvariet dere på en uforglemmelig reise gjennom havets mystiske riker.

De interaktive utstillingene er skreddersydd for å fange og beholde barnas oppmerksomhet, samtidig som de lærer om det fantastiske havet ved hjelp av morsomme og lærerike aktiviteter.

Et av høydepunktene er berøringsbassengene, der barna får muligheten til å kjenne på stjernefiskens ru overflate og det glatte skinnet til de små haiene.

Utendørsaktiviteter for barn i København

Indre by

Lekeplassen i Kongens Have i København er en eventyrlig opplevelse for barn. Her kan barna hoppe opp på ryggen til en mytisk drage og bli ført inn i en fortryllende verden der gullegg og finurlig utskårne trefigurer venter.

Lekeplassen er formet som en blomst med fire kronblader, der et strålende gullegg i midten er blomstens hjerte. Barna kan utforske spennende gangbroer, møte ildsprutende drager og grave i dype sandkasser – bare fantasien setter grenser.

Østerbro

På Østerbro finner dere Tårnlegepladsen i Fælledparken, som er en interaktiv lekeplass designet etter fem kjente tårn i København: Vår Frelser Kirke, Rådhustårnet, Rundetårn, Marmorkirken og Børstårnet.

I Fælledparken finner dere også trafikklekeplassen, hvor barn i alle aldre kan lære å ferdes trygt på sykkel. Det er mulig for barn under 130 cm å låne små sykler eller løpesykler.

På Vesterbro kan dere også stikke innom Skydebanehaven, som er en lekeplass med taubane, ballbur, klatrestativer, tunnelrør og mye annet.

Frederiksberg

På Frederiksberg i København finner dere mange kule lekeplasser som er populære blant barn i alle aldre. Her finner du alt fra den morsomme lekeplassen i Frederiksberg Have, til avslappende grønne områder i Søndermarken og kreative hjørner ved Solbjerg Kirkegård.

Amager

Vi kan også anbefale å besøke Amager Strandpark, der barna kan bygge sandslott, svømme på det grunne området eller bare nyte en strandpiknik.

Det er den perfekte måten å tilbringe en varm og solrik dag på og – en fest for alle sansene.

Valby

I Valbyparken nær København finner du Danmarks største naturlekeplass med bølgende landskap, pilehytter, blomsterenger, en snegleformet voll og klatremuligheter.

Området, som er omgitt av en gangbro og fem tårn, tilbyr spennende utendørsaktiviteter for barn.

Tivoli er et magisk sted, spesielt for barn. Den gamle hagen er full av fargerike karuseller, spennende sklier og fantasifulle lekeplasser som vekker begeistring hos de yngre gjestene.

Når du kommer inn på Tivoli blir du møtt av en fortryllende atmosfære. Området er ikke bare en fornøyelsespark, men et sted der fantasi blir til virkelighet. For barna er hvert hjørne av parken en ny oppdagelse med eventyrlige temaer, fra den svevende Dæmonen til den eventyrlige Flyvende Kuffert.

På Tivoli kan du også oppleve en rekke sesongbaserte festivaler og arrangementer som forvandler parken til et levende lerret av kultur og festligheter. Jul på Tivoli og halloween er bare noen eksempler på hvordan parken skifter karakter og tilbyr unike opplevelser gjennom hele året.

Zoologisk Have i København er et ideelt sted for barn som er fascinert av dyrelivet og ønsker å lære mer. Her kan de unge gjestene komme tett på de eksotiske dyrene, delta i lærerike fôringsøkter og leke på steder som er designet for å øke forståelsen for dyrene.

I tillegg tilbyr dyrehagen pedagogiske workshops som gir innsikt i beskyttelse av dyr samt skiftende utstillinger som øker forståelsen for naturens mangfold.

En kanalrundtur er en ideell familieaktivitet hvor dere kan slappe av og nyte den vakre byen fra vannet, men også få en lærerik opplevelse.

Barna vil bli fascinert av guidenes fortellinger om Københavns historiske bygninger og skipene som har seilt på de store havene gjennom tidene.

Det er en unik måte å se og lære om byen på, som både er underholdende og informativ. Kanalrundturen kan nytes på flere språk.

I tillegg til at dere har enkel tilgang til byens beste aktiviteter fra hotellet, har vi også morsomme aktiviteter og fasiliteter for barna på Tivoli Hotel.

Vi har et Tivoli-inspirert lekerom, en spennende utendørs lekeplass og et innbydende bassengområde som er perfekt for barn i alle aldre. I helger og skoleferier tilbyr vi også spesielle aktiviteter for barn.

Bestill oppholdet på Tivoli Hotel

På Tivoli Hotel er vi opptatt av å gjøre familieoppholdet uforglemmelig. Vår concierge hjelper gjerne til med å finne flere innendørsaktiviteter for barn i København, slik at dere kan få et opplevelsesrikt opphold.

Vår sentrale beliggenhet i København gjør det enkelt å utforske byens attraksjoner. Med våre familievennlige rom og barnemenyer imøtekommer vi hele familiens behov.

Hva venter dere på? Bestill ditt neste opphold i dag.

Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud

Få opptil 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene