Velkommen til sommerferie på Tivoli Hotel!

Vi jobber med å lage et program for barnas sommerferie 2024. I mellomtiden kan du se programmet for 2023 nedenfor.


Tivoli Breakfast Club

Tivoli Breakfast Club er vår måte å servere frokost på i perfekt barnehøyde! Vi har pyntet den store og flotte kongressalen i glade Tivoli-farger og laget spesielle små barnebuffeer, slik at også de minste gjestene kan velge mat selv. Utvalget av mat og drikke er i tillegg tilpasset barn i alle aldre.

Fra Tivoli Breakfast Club er det direkte atkomst til aktivitetsområdet, der barna kan leke mens foreldrene koser seg med morgenkaffen.

Tid og sted

Tidspunkt: Hver dag kl. 07.00–11.00

Sted: Tivoli Kongressal i foajeen i 1. etasje. 

 

Barnas resepsjon

Det første du ser når du kommer til hotellresepsjonen i sommerferien, er vår populære barneresepsjon. Her ønsker de hyggelige barneresepsjonistene velkommen og forteller om de ulike aktivitetene som hotellet tilbyr. Alle får også et gratis forsøk på det fine lykkehjulet vårt – med garantert gevinst.

Det er også barneresepsjonistene som har ansvaret for hotellets gøyale skattejakt.

Tid og sted

Tid: Hver dag kl. 09.00–20.00. Lykkehjulet er åpent om ettermiddagen fra kl. 13.30.

Sted: Ved siden av hotellresepsjonen, Harbour Tower.

Tivoli sommerlekeland

Tivoli sommerlekeland er et stort og morsomt lekeområde for barn og andre lekne sjeler. Her finner dere bl.a. det store hoppeslottet vårt, samt et stort boltreområde med balansebane, bObles og gåsykler for de minste. Dessuten er det mulig å spille bordtennis, bordfotball, airhockey og dart, og i det morsomme LEGO-området er det bare å bygge og slippe fantasien løs. 

I lekelandet er det også et koselig område der det er lagt til rette for masse kreativ moro, fordypelse og kunstnerisk utfoldelse. Her kan du blant annet lage flotte tegninger og fargelegge figurer som du kan henge på det fine sommertreet vårt.

Sted

Sted: Tivoli sommerlekeland

Tivoli lekerom

Vårt Tivoli-lekerom er en koselig boltreplass i tredje etasje i Harbour Tower. Området er fylt med fargerike bObles-lekemøbler som de minste vil elske å boltre seg på. 

Her finner dere dessuten morsomme Tivoli-inspirerte speil og en vegg med det kjente «Dyrespillet» fra Tivoli, der dere kan kaste baller gjennom forskjellige dyrehoder. 

I lekerommet har vi også laget et stort lerret med «Tivoli Hotels Sommerby». Her kan dere selv dekorere byen ved å fargelegge og klistre på figurer, slik at vi får skapt en unik sommerstemning med hjelp fra dere!

Tid og sted

Tidspunkt: Alltid åpent

Sted: Andre etasje, Harbour Tower

Barnekino

Hver kveld i sommerferien viser vi gamle Disney-klassikere i vår egen barnekino i lekerommet. En hyggelig opplevelse for alle som liker gode barnefilmer. Informasjon om kveldens film finner dere i lekerommet.

Tid og sted

Tidspunkt: Hver kveld fra kl. 18.00

Sted: Tivoli lekerom i andre etasje i Harbour Tower

Sommerbuffé – nyt middagen i det grønne

I sommerferien serverer vi en deilig kveldsbuffé for hele familien i og utenfor Tivoli Brasserie. Vi tenner grillen i hageteltet og har skapt et hyggelig hagemiljø utenfor restauranten, med avlange bord og kulørte lyslenker der dere kan spise middag under den københavnske kveldshimmelen.

Vi anbefaler å reserverer bord til sommerbuffeen for å sikre dere plass.
Dere kan bestille bord her eller på 32 68 42 63

Tid og sted

Tid: Fra kl. 17.00–21.30.

Sted: Tivoli Brasserie / Det Grønne Strøg i 2. etasje

Tivoli Beach med isbil fra Kastberg

Stikk innom det hyggelige strandområdet Tivoli Beach i lobbyen. Her finner dere strandstoler, badeballer og parasoller, samt en stor vintage-isbil fra Kastberg. Her får dere kjøpt deilig Kastberg-is i flere smaksvarianter – en perfekt avkjøling i sommervarmen.

Tid og sted

Tid: Kl. 11.00–19.00

Sted: I hotellets lobby

Svømmebasseng

Det store innendørs svømmebassenget er åpent også i sommerferien. Bassenget har fargerik belysning, takvinduer, massasjedyser og en liten foss. Alt ligger dermed til rette for en kjærkommen pause der dere kan slappe av og nyte ferien sammen.

Bassenget er 16 m langt, 90 cm dypt i den grunneste enden og 160 cm på det dypeste – og dere kan selvfølgelig gjerne ta med armringer til de minste barna.

Barn under 12 år må ha følge av en voksen. Barna må være renslige ved bruk av bassenget. Badebleier er ikke tillatt.

Tid og sted

Tid: Hver dag kl. 07.00–22.00

NB: Åpningstider 1. juli–15. august:
Kl. 07.00–11.30: Åpent
Kl. 11.30–13.30: Stengt pga. rengjøring
Kl. 13.30–22.00: Åpent

Sted: Underetasjen i Harbour Tower

VI ØNSKER DERE EN EVENTYRLIG SOMMERFERIE HER PÅ TIVOLI HOTEL!