Velkommen til barnas sommerferie på Tivoli Hotel!

Opplev en magisk sommerferie fylt med lek og eventyr for hele familien på Tivoli Hotel. Våre barnevennlige fasiliteter og morsomme aktiviteter sikrer uforglemmelige opplevelser for barn i alle aldre.

Vi arrangerer Barnas sommerferie fra torsdag den 11. juni kl. 14.00 til søndag 11. august kl. 12.00.


Tivoli Breakfast Club

Tivoli Breakfast Club er vår måte å servere frokost på i perfekt barnehøyde! Vi har pyntet den store og flotte kongressalen i glade Tivoli-farger og laget spesielle små barnebuffeer, slik at også de minste gjestene kan velge mat selv. Utvalget av mat og drikke er i tillegg tilpasset barn i alle aldre.

Fra Tivoli Breakfast Club er det direkte atkomst til aktivitetsområdet, der barna kan leke mens foreldrene koser seg med morgenkaffen.

Tid og sted

Tidspunkt: Daglig kl. 07.00–11.00

Sted: Tivoli Kongressal i foajeen i 1. etasje

 

Tivoli sommerlekeland

Tivoli Sommerlekeland er et stort, magisk lekeområde for både store barn og de som nettopp har lært å gå. Her finner dere blant annet det store hoppeslottet og et koselig boltreområde med balansebane, bObles og gåsykler for de minste. Her kan dere også spille bordtennis, bordfotball, airhockey og dart, og bygge fritt med de store lekeklossene.

I lekelandet er det også et koselig område der det er lagt til rette for masse kreativ moro, fordypning og kunstnerisk utfoldelse. Her kan du blant annet lage flotte tegninger og fargelegge figurer som du kan henge på det fine sommertreet vårt.

Sted

Sted: Tivoli sommerlekeland


Barnas resepsjon

Ved inngangen til Tivoli Sommerlekeland finner du vår populære barneresepsjon. Her ønsker de hyggelige barneresepsjonistene velkommen og forteller om de ulike aktivitetene som hotellet tilbyr. Alle får også et gratis forsøk på det fine lykkehjulet vårt – med garantert gevinst.

Det er også barneresepsjonistene som har ansvaret for hotellets gøyale skattejakt.

Tid og sted

Tid: Hver dag kl. 09.00–20.00. Lykkehjulet er åpent om ettermiddagen fra kl. 13.30

Sted: Ved siden av hotellresepsjonen, Harbour Tower


Tivoli-lekerom

Akkurat nå bygger vi et nytt, flott lekerom til dere! Vi løfter sløret for det nye lekerommet og aktivitetene i midten av juni.

Tid og sted

Tidspunkt: Alltid åpent

Sted: Andre etasje, Harbour Tower


Barnekino

Hver kveld i sommerferien viser vi gamle Disney-klassikere i vår egen barnekino i lekerommet. En hyggelig opplevelse for alle som liker gode barnefilmer. Informasjon om kveldens film finner dere i lekerommet.

Tid og sted

Tidspunkt: Hver kveld fra kl. 18.00

Sted: Tivoli lekerom i andre etasje i Harbour Tower


Lekker barnebuffé til de yngste

I sommerferien kan våre yngste gjester spise seg mette i en DEILIG barnebuffé. Her er det både bygg-selv-burgere, sprø fish'n'chips, nachos, salatbar og den kuleste sjokoladefontenen og isbar til dessert.

Til de voksne

Til de voksne har vi en DEILIG kveldsmeny, der vi bl.a. byr på en «family-style»-meny der dere kan dele flere små retter og dermed smake litt av hvert fra menyen.

Tid og sted

Tid: Fra fredag 28. juni kl. 17.00–21.30

Sted: Tivoli Brasserie

Vi anbefaler at dere reserverer bord til sommerbuffeen for å sikre dere plass.

Bestill bord online eller på telefon + 45 32 68 42 63


Tivoli Beach med isbil fra Kastberg

Stikk innom det hyggelige strandområdet Tivoli Beach i lobbyen. Her finner dere strandstoler, badeballer og parasoller, samt en stor vintage-isbil fra Kastberg. Her får dere kjøpt deilig Kastberg-is i flere smaksvarianter – en perfekt avkjøling i sommervarmen.

Tid og sted

Tid: Kl. 11.00–19.00

Sted: I hotellets lobby


Svømmebasseng

Det store innendørs svømmebassenget er åpent også i sommerferien. Bassenget har fargerik belysning, takvinduer, massasjedyser og en liten foss. Alt ligger dermed til rette for en kjærkommen pause der dere kan slappe av og nyte ferien sammen.

Bassenget er 16 m langt, 90 cm dypt i den grunneste enden og 160 cm på det dypeste – og dere kan selvfølgelig gjerne ta med armringer til de minste barna.

OBS: Barn under 12 år må ha følge av en voksen. Barna må være renslige ved bruk av bassenget. Badebleier er ikke tillatt.

Tid og sted

Åpningstider:

Kl. 07.00–11.30: Åpent
Kl. 11.30–13.30 Stengt pga. rengjøring
Kl. 13.30–22.00: Åpent

Sted: Underetasjen i Harbour Tower

VI ØNSKER DERE EN EVENTYRLIG SOMMERFERIE HER PÅ TIVOLI HOTEL!

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene