Velkommen til sommerferie på Tivoli Hotel!

Velkommen til barnas sommerferie på Tivoli Hotel

Vi er i full gang med å planlegge et morsomt og spennende program for barn i alle aldre. Programmet vil bli offentliggjort på denne siden når vi nærmer oss sommeren 2023.

I mellomtiden finner du programmet for 2022.


Tivoli Breakfast Club

Tivoli Breakfast Club er vår måte å servere frokost på i perfekt barnehøyde! Vi har pyntet den store og flotte kongressalen i glade Tivoli-farger og laget spesielle små barnebuffeer, slik at selv de minste gjestene kan velge mat på egen hånd. Utvalget av mat og drikke er i tillegg tilpasset barn i alle aldre. 

Fra Tivoli Breakfast Club er det direkte atkomst til barneområdet, der barna kan leke mens foreldrene koser seg med morgenkaffen.°
 

Tid og sted

Tidspunkt: Hver dag kl. 07.00–11.00

Sted: Tivoli Kongressal i foajeen i 1. etasje. 

 

Barnas resepsjon

Det første du ser når du kommer til hotellresepsjonen i sommerferien, er vår populære barneresepsjon. Her ønsker de hyggelige barneresepsjonsmedarbeiderne velkommen og forteller om alt det morsomme du kan oppleve på hotellet. Alle får også et gratis forsøk på det fine lykkehjulet vårt – med garantert gevinst.

Prøv lykkehjulet hver dag:

STED:°Ved siden av hotellresepsjonen, Harbour Tower.
TID: Barneresepsjonen er åpen hver dag i sommerferien fra kl. 13.30–20.00

Det er også barneresepsjonsmedarbeiderne som har ansvaret for hotellets morsomme skattejakt.

Sted

Tid:°Hver dag i sommerferien fra kl. 13.30–20.00

Sted: Ved siden av hotellresepsjonen, Harbour Tower.

Tivoli sommerlekeland

Tivoli sommerlekeland er et magisk lekeområde for barn og andre lekne sjeler. Vi har fylt på Tivoli-stemningen i hele området med masse magi, spenning, lys og farger. 

Her finner du blant annet vårt populære hoppeslott, bordtennis, bordfotball og airhockey. Det finnes et tegne- og brettspillområde samt et stort og koselig tumleområde med balansebane og bObles for de minste.

Denne sommeren har vi i tillegg et morsomt LEGO-område der du kan bygge akkurat det du vil – bare fantasien setter grenser. 

Sted

Sted: I foajeen, Harbour Tower

Barnekino

Hver kveld i sommerferien viser vi de beste Disney-klassikerne i vår egen barnekino i lekerommet. En hyggelig opplevelse for alle som liker gode barnefilmer. Informasjon om kveldens film finner dere i lekerommet.

Tid og sted

Tidspunkt: Hver kveld fra kl. 18.00

Sted: Tivoli lekerom i andre etasje i Harbour Tower

Svømmebasseng

Det store innendørs svømmebassenget er åpent også i sommerferien. Bassenget har fargerik belysning, takvinduer, massasjedyser og en liten foss. Alt ligger til rette for en kjærkommen pause der dere kan slappe av og nyte ferien sammen.

Bassenget er 16 m langt, 90 cm dypt i den grunneste enden og 160 cm på det dypeste – og dere kan selvfølgelig gjerne ta med armringer til de minste barna.

Barn under 12 år må ha følge av en voksen. Barna må være renslige ved bruk av bassenget. Badebleier er ikke tillatt.

Tid og sted

Hver dag: kl. 07.00–22.00

Sted: Underetasjen i Harbour Tower

Tivoli-lekerom

Vårt Tivoli-lekerom er en koselig boltreplas i andre etasje i Harbour Tower. Området er fylt med fargerike bObles boltremøbler, saccosekker, mini-rutsjebane, leketelt og barnebøker – bare fantasien setter grenser! 

Det er også morsomme, Tivoli-inspirerte speil og til og med en vegg med det kjente «Dyrespillet» fra Tivoli, der dere kan kaste baller gjennom forskjellige dyrehoder. 

I lekerommet har vi også laget et stort lerret med «Tivoli Hotels Sommerby». Her kan dere selv dekorere byen ved å fargelegge og klistre på figurer, slik at vi får skapt en unik sommerstemning med hjelp fra dere!

Tid og sted

Tidspunkt: Alltid åpent

Sted: Andre etasje, Harbour Tower

VI ØNSKER DERE EN EVENTYRLIG SOMMERFERIE HER PÅ TIVOLI HOTEL!