Wallmans Dinnerparty – i Cirkusbygningen

fra   (ved kategori A-billetter)

fra   (ved kategori B-billetter)

pris per person per natt (i delt dobbeltrom).

Det er også mulig å bestille enkeltrom mot et pristillegg.

Bestill på tlf.: +45 3268 4210 | Bestill per e-post tivolihotel@arp-hansen.dk 

Wallmans – en kveld full av opplevelser

Glimrende underholdning, fireretters meny og nattklubb – alt under samme tak!

Har du behov for en kveld ute i København? Da er Cirkusbygningen et perfekt alternativ. Wallmans leverer et fabelaktig show, deilig middag, god stemning og fest ut i de sene nattetimer. Etter en flott kveld med alt som hører til, hvorfor ikke avslutte med en natt på Tivoli Hotel?

Tilbudet omfatter

  • Overnatting i et av våre flotte rom
  • Drink før middagen i Tivoli Bar & Lounge
  • Spektakulært show – Kategori A eller B
  • Fireretters middag
  • Nattklubb
  • Deilig frokostbuffé med blant annet nybakt brød, egg og frukt

JUBILEE – Wallmans Dinnerparty

Show, middag & nattklubb

Gjør deg klar for en fantastisk kveld! Wallmans jubileumsshow JUBILEE er en hyllest til de mange gjestene som de siste 20 årene har bidratt til å skape en enorm FEST i den ikoniske Cirkusbygningen.

Du kan se frem til et fantastisk show med musikk av Prince, Coldplay og Taylor Swift, forførende dans, et energisk liveband, høytsvevende akrobatikk og storslått scenografi.

Blant høydepunktene er også et sjarmerende dansk feel-good-medley med musikk av blant annet Rasmus Seebach og Nik & Jay.

I løpet av kvelden vil du og ditt selskap få servert en deilig 4-retters middag mens dere nyter kveldens mange shownumre. Et sant festfyrverkeri utspiller seg i den store Cirkussalen!

Skal du feire bursdag, bryllupsdag eller noe annet spesielt? I Wallmans festlige feiringsnummer overøser den herlige vertinnen Megan Moore kveldens æresgjester med sjarm, humor og ekstra oppmerksomhet.

JUBILEE kulminerer i en fantastisk popfinale som samtidig setter festen i gang på dansegulvet i Cirkusbygningens nattklubb. Let’s party!

Velkommen til Københavns største Dinnerparty!

Wallmans Dinnerparty er et internasjonalt show som fremføres hovedsakelig på engelsk og derfor kan nytes av både unge og voksne. OBS! En av shownumrene vil være på dansk. Det forekommer språkbruk med seksuelle referanser. Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i showets sammensetning og innhold hvis artister blir skadet eller syke.

Program

Kl. 17.30: Dørene til Cirkusbygningen åpnes. Underholdning i foajeen

Kl. 17.50: Seating. Du og selskapet blir vist til et bord i Cirkussalen

Kl. 18.00: Dinnerparty. Dere får servert en fireretters middag som dere spiser før, under og mellom shownumrene

Kl. 23.00: Showet avsluttes og festen i nattklubben starter (nattklubben åpnes for nye gjester kl. 23.30)

Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Slik bestiller du

Ring oss på tlf. +45 3268 4210 eller send en e-post til tivolihotel@arp-hansen.dk

(det er dessverre ikke mulig å bestille på nett).

Salgsvilkår:

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per person i delt dobbeltrom per natt. Prisen kan variere fra dag til dag. Kan bestilles senest 2 dager før ankomst. Avbestilling kan ikke gjøres senere enn 30 dager før ankomst.

Denne pakken består av hotellopphold samt eksterne tjenester som hotellet formidler. Wallmans A/S er den ansvarlige avtalepart for oppfyllelse av den/de reserverte, eksterne tjenestene. Alle forhold som gjelder oppfyllelse av den eksterne delen av reservasjonen skal derfor avklares direkte med Wallmans A/S.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene