Tivoli Hotel All Inclusive

Med vårt weekendopphold får dere muligheten til å inkludere en dag fylt med moro og eventyr i Tivoli. 

Vår Tivoli Hotel All Inclusive-pakke gir dere frihet til å bruke en av dagene i helgen til å utforske alle de spennende opplevelsene Tivoli har å by på.

Nyt attraksjonene, de vakre hagene og den unike atmosfæren som bare Tivoli kan tilby. Etter en begivenhetsrik dag i den gamle fornøyelsesparken kan dere vende tilbake til hotellet for en avslappende kveld. 

Les mer om Tivoli Hotel All Inclusive

Fasiliteter og tjenester på Tivoli Hotel

Tivoli Hotel har mange luksuriøse fasiliteter for å gjøre det romantiske weekendoppholdet enda mer minneverdig.

Tivoli Hotel har mange luksuriøse fasiliteter for å gjøre det romantiske weekendoppholdet enda mer minneverdig.

Start fridagene med vår fantastiske, store frokostbuffé, som tilfredsstiller smaksløkene med en mengde friske og velsmakende retter. Dere kan nyte alt fra nybakt brød til fersk frukt mens dere planlegger dagens eventyr sammen.

Etter frokost kan dere koble av ved å ta en avslappende svømmetur i hotellets innendørsbasseng. Vannet og den rolige atmosfæren er som skapt for romantiske stunder. Eller kanskje foretrekker dere å utfordre hverandre på treningssenteret, der dere kan nyte av å være aktive sammen.

Når kvelden faller på kan dere glede dere til en intim middag i en av hotellets tre restauranter. Nyt hverandres selskap og den gode maten samtidig som dere skåler for kjærligheten. Og hva er mer romantisk enn å avslutte kvelden med en cocktail i baren med utsikt mot byens natteliv?

Utforsk alle mulighetene Tivoli Hotel har å tilby og gjør helgen til en uforglemmelig opplevelse.

Les mer om fasilitetene på Tivoli Hotel

Bestill hotellopphold for to i dag

Kanskje leter dere etter den perfekte måten å feire en årsdag på, eller kanskje vil dere bare på kjærestetur eller på en langhelg? Gjør drømmen til virkelighet og bestill en romantisk overnatting på Tivoli Hotel nå.

Skreddersy eget opphold for to

På Tivoli Hotel forstår vi at alle par er forskjellige, og derfor tilbyr vi mulighet til å skreddersy oppholdet. Ønsker dere en ekstra romantisk gest, som en bukett blomster eller en flaske champagne ved ankomst?

Vår resepsjonsmedarbeider står klar til å oppfylle ønsker, slik at luksusoppholdet blir akkurat slik dere drømmer om. Ta kontakt med resepsjonen etter at dere har bestilt oppholdet og fortell hva dere ønsker.

La oss hjelpe til med å skape rammene for din kjærlighetshistorie i vakre omgivelser. Velg kjærligheten – bestill et weekendopphold hos oss.

Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud

Få opptil 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene