Selskaper og arrangementer

Bestill bord

Ring +45 3268 4263 eller bestill bord på nett
Tivoli Hotel & Congress Center tilbyr alle typer servering til møtet eller arrangementet. Uansett om det er frokost, lunsj eller middag, er våre dyktige kokker alltid klare til å gi dere den beste smaksopplevelsen.

Spennende mat til både store og små arrangementer

Vi har et stort kjøkken med profesjonelle kokker som er dyktige til å lage god og spennende mat til både store og små arrangementer. Dere kan velge å spise i festsalen, Tivoli Brasserie, i foajéområdet eller i konferanselokalet som dere leier.

Vi har menyer for alt fra en vanlig lunsj til stående mottakelser, julelunsjer og naturligvis festmiddager i forbindelse med store galla- eller firmaarrangementer.

Vi danner også gjerne rammen rundt livets store begivenheter som bursdager, konfirmasjoner og brylluper.

Har du allergier eller spesielle ønsker vedrørende menyer, tar vi naturligvis hensyn til disse. Til alle menyene er det dessuten mulig å kjøpe snacks til velkomstdrinken, avec til kaffen, konjakk og likør etter middagen og mye mer i tillegg.

Kort sagt kan vi lage nøyaktig det matkonseptet som passer til ditt selskap.

Vår femstjerners service, erfaring og kunnskap er en naturlig del av opplevelsen som vi tilbyr, og dere kan være trygge på at vi alltid gjør vårt ytterste for å leve opp til den store tilliten dere viser oss.

Ønsker du å se våre menyer eller har du spesielle ønsker i forbindelse med ditt neste arrangement, er det bare å kontakte oss på +45 3268 4300 eller info@tivoli-cc.dk.


Bestill bord

Ring +45 3268 4263 eller bestill bord på nett

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene