Tivoli Hotel er ditt barnevennlige hotell i København

Velkommen til Tivoli Hotel – et godt valg for familier som leter etter et barnevennlig hotell i København. Vi lover at barna aldri kommer til å kjede seg!

Les videre og bli overbevist om hvorfor Tivoli Hotel er et perfekt sted for overnatting med barn.


Morsomme fasiliteter for barn

På vårt barnevennlige hotell midt i København finner dere et skattkammer av morsomme fasiliteter for de minste. I tillegg til et flott Tivoli-lekerom, stort bassengområde og utendørs lekeplass, tilbyr Tivoli Hotel diverse aktiviteter for barn i helger og i skoleferiene.

Plask og lek: Hopp i det store bassenget vårt

Visste du at Tivoli Hotel er et av de eneste hotellene i København med innendørs svømmebasseng?

Tivoli Hotel er derfor et perfekt valg for dere som søker et hotell med basseng som barna kan leke i under trygge rammer.

Les mer om vårt flotte basseng

Lekerom

NB: Vi bygger et nytt, flott lekerom til dere! Derfor er lekerommet stengt pga. renovering fra 13. mai til slutten av juni

Slipp barna løs i vårt Tivoli Lekerom, der det er aktiviteter som er spesielt populære hos de minste gjestene. Lekerommet er innredet i morsom og fargerik Tivoli-stil og inneholder blant annet ballkast, klatrevegg og en mengde morsomme og kreative boltremøbler fra fantastiske bObles.

Lekerommet ligger i andre etasje og er dermed det perfekte stedet for de yngste gjestene å gå etter frokosten eller kveldsmåltidet i Tivoli Brasserie.


Det Grønne Strøg

Ved hotellet finner du også et nydelig utendørsområde med blomster, trær, gress og benker.

Ta en pause og nyt Det Grønne Strøg, som ligger i andre etasje


Utendørs lekeplass med sklie

Utelekeplassen i tredje etasje ved Columbines Have har gode lekemuligheter når været tillater det.


Morsom underholdning i barnas ferie

Velger du og barna å bo hos oss i en av skoleferiene, trenger dere ikke å bevege dere utenfor hotellet for å oppleve ting og ha det gøy sammen.

Vi arrangerer nemlig et eldorado av lek, moro og underholdning året rundt – og hvis du sjekker kategoriene nedenfor, kan du finne ut hva du og barna kan se frem til under hotelloppholdet.


Mat til både barn og voksne på Tivoli Brasserie

På Tivoli Brasserie ønsker vi barn i alle aldre velkommen.

Vi har sørget for at det står noe godt for de små på menyen, slik at dere kan nyte et hyggelig måltid sammen uten å måtte forlate hotellet.

Les mer om barnemenyen vår

Utforsk Københavns opplevelser og severdigheter

Å bo på Tivoli Hotel gir gode muligheter for å utforske Københavns mange severdigheter og opplevelser som ligger rett utenfor døren.

Fra det historiske Tivoli, som har gitt inspirasjon til hotellets tema, til attraksjoner som Den Blå Planet, Københavns Zoo og Experimentarium, er det noe for enhver smak.

Vårt barnevennlige hotell i København er derfor et perfekt utgangspunkt når dere skal utforske byens familievennlige attraksjoner.

Les mer i vår store guide til opplevelser og aktiviteter for barn i København


Velg Tivoli Hotel til ditt neste opphold i København

Tivoli Hotel tilbyr perfekt innredede familierom til dere som ønsker å oppleve København sammen som familie. Vårt utvalg av rom er ideelt for familier på tre, fire eller fem personer og kombinerer familievennlige fasiliteter med komfort og en utmerket beliggenhet nær byens beste attraksjoner.

Som det foretrukne barnevennlige hotellet i København er Tivoli Hotel det ideelle valget for din neste familieferie eller et weekendopphold.

Bestill oppholdet i dag og gled deg til en uforglemmelig opplevelse med familien i hjertet av København. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen. 

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene