For barn

Barna vil aldri kjede seg på Tivoli Hotel! I tillegg til et flott Tivoli-lekerom, stort bassengområde og utendørs lekeplass, tilbyr Tivoli Hotel diverse aktiviteter for barn i helger og skoleferier.

Lekerom

Slipp barna løs i Tivoli-lekerommet, som tilbyr aktiviteter for barn i alle aldre. Lekerommet er innredet i morsom og fargerik Tivoli-stil og inneholder blant annet ballkast, klatrevegg og en mengde morsomme og kreative boltremøbler fra fantastiske bObles.

Lekerommet ligger i andre etasje og er dermed det perfekte stedet for de yngste gjestene å gå etter frokosten eller kveldsmåltidet i Tivoli Brasserie.

Det Grønne Strøg

Ved hotellet finner du også et nydelig utendørsområde med blomster, trær, gress og benker. Ta en pause og nyt Det Grønne Strøg, som ligger i andre etasje

Utendørs lekeplass

Utelekeplassen i andre etasje ved Columbines Have har gode lekemuligheter når været tillater det.


Barnas ferie

Velger du og barna å bo hos oss i en av skoleferiene, trenger dere ikke å bevege dere utenfor hotellet for å oppleve ting og ha det gøy sammen. Her finner dere et eldorado av leker og underholdning året rundt. Klikk deg gjennom kategoriene nedenfor, og finn ut hva dere har å se frem til under hotelloppholdet.