Bestill et familierom på Tivoli Hotel i København

Er dere på utkikk etter det ideelle familierommet til ferien i København? Da har dere kommet til det rette stedet. På Tivoli Hotel kan dere:

  • Bo på herlige familierom
  • Nyte alle de herlige fasilitetene for både barn og voksne
  • Være nær alle opplevelsene i København

Flere muligheter for familierom til familien din

Tivoli Hotel er det ideelle valget for dere som leter etter familierom. Rommene våre er en perfekt kombinasjon av ro, stil og Tivolis magi, og dekker behovene til familier i flere størrelser.

Vi har familierom for både 3, 4 og 5 personer.

Deluxe King-rom med juniorseng for to voksne og ett barn

Vårt Deluxe King-rom består av en king size-seng og en herlig skinnpuff som kan foldes ut til en juniorseng.

Familierom for fire personer

Familierommet vårt består av en dobbeltseng og en sofa som kan foldes ut til en sovesofa.

Stort familierom for fire personer

Vårt store familierom består av to rom med dør mellom, og med to dobbeltsenger.

Stort familierom til fire voksne og ett barn

Vårt store familierom består av to rom med dør mellom, og med to dobbeltsenger og en skinnpuff som kan foldes ut til en juniorseng.


Få en billig overnatting i København på våre familierom

Få en prisgunstig overnatting i København på våre familierom ved å velge «Lavest Mulige Pris» når dere bestiller overnattingen.

Vi tilbyr en prisgaranti som sikrer at dere ikke finner en lavere pris andre steder, forutsatt at dere bestiller direkte gjennom oss*.

Benytt dere av våre spesialtilbud og planlegg det neste familieeventyret i hjertet av København til best mulig pris.

Slik bestiller dere familierom

  1. Øverst på siden angir du dato og antall personer og velger «Søk opphold»
  2. Finn det familierommet som passer best for dere
  3. Bestill opphold – enklere blir det ikke

Fasiliteter for hele familien

I en tid hvor hverdagen ofte kan føles hektisk og travel, kan det føles nødvendig som familie å finne tid til å slappe av, sette ned farten og nyte hverandres selskap. Hos Tivoli Hotel vil vi gjerne gjøre kvalitetstiden sammen som familie helt spesiell. Derfor tilbyr vi en rekke fasiliteter som appellerer til alle aldre, slik at hele familien kan få en opplevelse utover det vanlige.

Til de yngste familiemedlemmene har vi et sjarmerende Tivoli Rasmus Klump-lekerom, hvor fantasien kan få fritt spillerom. I skoleferien arrangerer vi dessuten spesielle barneaktiviteter, slik at det er noe for enhver smak. Dere kan også benytte vårt innendørs svømmebasseng, som er populært blant gjester i alle aldre, og for en avslappende stund kan dere besøke badstuen, der dere kan lade opp og nyte en pause fra hverdagens travle liv.

Når dere får lyst på noe å spise, har Tivoli Brasserie en barnevennlig meny samt lekre retter til de voksne. For en ekstra spesiell opplevelse kan dere også spise på Sticks'n'Sushi samt MASH Penthouse, der dere kan nyte en spektakulær utsikt over byens tak, da restaurantene ligger øverst i hotellets tårn.

I tillegg har hotellet et treningssenter for de som ønsker å holde seg aktive, samt sykkelutleie som gjør det enkelt å utforske byens attraksjoner sammen på to hjul.

Les mer om alle fasilitetene på Tivoli Hotel


Bo tett på alle opplevelsene i København

 

Tivoli Hotel ligger bare et steinkast fra alle de herlige opplevelsene i København. Start dagen med en tur i den historiske Tivoli Have, hvor fornøyelser og vakre blomster skaper en magisk atmosfære for både barn og voksne.

Dere kan også spasere ned til pittoreske Nyhavn. Her kan dere nyte synet av de fargerike, gamle husene og de mange skipene, mens dere spiser en deilig is eller kanskje en tradisjonell dansk lunsj på en av de hyggelige kafeene langs kanalen.

For de kulturinteresserte tilbyr København et vell av museer. Besøk for eksempel Nationalmuseet og lær om Danmarks historie. Barna kommer også til å elske en dag på Experimentarium, der de kan lære gjennom interaktive utstillinger og morsomme vitenskapelige eksperimenter.

Ikke glem å sjekke ut vår omfattende guide til opplevelser i København, der vi deler enda flere tips og anbefalinger for å gjøre oppholdet uforglemmelig. Så pakk kofferten og gjør dere klare for eventyr i Danmarks sjarmerende hovedstad!

Les den store guiden vår til opplevelser i København


Så hvorfor vente? Bestill familierom nå

  1. Øverst på siden angir du dato og antall personer og velger «Søk opphold»
  2. Finn det familierommet som passer best for dere
  3. Bestill opphold – enklere blir det ikke

*Når du bestiller rom direkte hos oss, er du alltid garantert lavest mulige pris. Vi garanterer at du ikke vil finne en lavere pris forutsatt at antall personer, ankomstdato, varighet på oppholdet, romtype, avbestillingsvilkår og pakkeinnhold er det samme for begge tilbudene. Les fullstendige vilkår

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene