Konferanser, møter og arrangementer

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet vårt og få et tilbud. Du kan også kontakte oss på telefon +45 3268 4300 eller sende en e-post til info@tivoli-cc.dk

Fra visjon til virkelighet: Ditt arrangement, vår ekspertise

Tivoli Hotel & Congress Center har stilt lokaler og profesjonelt personale til rådighet for utallige arrangører siden 2010 – og den kunnskapen og erfaringen drar vi naturligvis nytte av i planleggingen av arrangementet ditt. Hos oss kan du ha alt fra små møter og store konferanser til bransjefester og mottakelser med kaker og bobler i glassene.

Vi sørger for at du får din egen Event Manager som har falkeblikket, men også ser – og verdsetter – «djevelen» i detaljene. Din Event Manager hjelper deg også med å velge mellom våre mange møtepakker eller sette sammen din egen, gir inspirasjon og kommer med anbefalinger. På den måten er du sikret et vellykket arrangement på hotellet som i 2022 ble kåret til det beste hotellet i København». 

Vi viser veldig gjerne frem de flotte kongressfasilitetene våre for både store og små grupper.

Kontakt oss for å avtale tid


Fra små møter til store kongresser

Kim Utzon er arkitekten bak Tivoli Hotel & Congress Center og dermed også våre 53 møtelokaler av forskjellig størrelse, deriblant mindre møtelokaler, to auditorier og Tivoli Congress Hall, som kan romme opptil 2400 gjester.

Kongressalen ligger i hjertet av hotellet og kan for eksempel forvandles fra en internasjonal konferanse til en intimkonsert på få timer. Den 1500 m2 store salen har en balkong på 500 m2, en flytbar scene, tre storskjermer og siste nytt innen AV-utstyr.

Last ned brosjyre med oversikt over lokaler


Skreddersydde møter

På Tivoli Hotel & Congress Center kan du tilpasse arrangementet ned til minste detalj. Våre Event Managers samarbeider nært med deg for å forstå dine behov og preferanser. 

Enten du planlegger en konferanse eller et festlig arrangement, tilpasser vi alt fra rominnredning, tekniske løsninger, belysning og lyd til catering og underholdning.

Få et uforpliktende tilbud

Lekker servering

Vi står selvsagt for serveringen i forbindelse med din neste konferanse eller festmiddag.

Les mer om servering

Vi hjelper til med teknikken.

Vi sørger for at arrangementet foregår i en profesjonell atmosfære.

Alle lokalene er utstyrt med det nyeste innen AV og IT.

Les mer om AV-fasiliteter

Informasjonsmateriell

Du finner mer informasjon i materiellet nedenfor:

Møtepakker

Tivoli Congress Center har flere møtepakker å velge mellom.

Les mer om møtepakker

Parkering

Når du skal bo på Tivoli Hotel & Congress Center, kan du parkere rett utenfor døren.

Hotellet ligger nemlig over et stort parkeringshus. Her er det innført et parkeringssystem som gjør at du sparer både tid og bryderi når du besøker hotellet vårt.

Les mer om parkering


Bærekraft

Tivoli Hotel og Congress Center er en del av Arp-Hansen Hotel Group, og vi arbeider målrettet med tiltak som reduserer klimaavtrykket vårt.

Les mer om bærekraft

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet nedenfor, eller kontakt oss på telefon +453268 4300 eller e-post info@tivoli-cc.dk

Telefontider: Mandag–torsdag kl. 08.30–17.00 og fredag kl. 08.30–16.00.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene