København, Danmarks pulserende hovedstad, er et skattkammer av opplevelser og severdigheter som venter på å bli utforsket.

Enten du er kulturinteressert , en familie på utkikk etter morsomme aktiviteter, et par på en romantisk date eller noe helt annet, er København det ideelle stedet.

Opplevelser og severdigheter i København for alle aldre og enhver anledning

Bli med på en spennende reise gjennom Københavns unike og mangfoldige bydeler, hver med sin egen sjarm og atmosfære, og dykk ned i byens uendelige shoppingmuligheter.

Opplev den pulserende energien og det kulturelle mangfoldet som gjør hver bydel spesiell, samtidig som du utforsker et ekte paradis for shopaholics.

Nørrebro

På Nørrebro finner du en blanding av uavhengige butikker, hyggelige kaffebarer og et stort utvalg av kulinariske opplevelser. Dette nabolaget er kjent for sin dynamiske og kreative ånd, der tradisjon møter innovasjon, og er perfekt for å finne trendy butikker med up-and-coming designere og unike motebutikker.

Vesterbro

På Vesterbro kan man merke en trendy og kunstnerisk vibe, med hippe kafeer, moderne gallerier og en rekke spennende spisesteder. Området byr også på motebevisste butikker som tiltrekker seg de som leter etter noe helt spesielt.

Christianshavn

Christianshavn er et unikt og særpreget område i København som fortryller besøkende med idylliske kanaler og historiske bygninger som vitner om en rik fortid. Kvarterets koselige gater og fargerike hus skaper en atmosfære av ekte københavnsk sjarm.

Østerbro

Østerbro er kjent for sine rolige gater og elegante boliger. Området er ideelt for avslappende spaserturer langs de brede boulevardene, der man kan beundre vakker arkitektur.

Frederiksberg

Frederiksberg, som ligger som en enklave inne i København, imponerer med aristokratisk preg og vakre parker. Med Frederiksberg slott og de omkringliggende grøntområdene har området har en spesiell kongelig sjarme.

Amager

Amager er en dynamisk del av København, kjent for imponerende moderne arkitektur i Ørestad og et rikt kulturliv med alt fra gatematmarkeder til livlige musikkscener.

Indre by

Avslutt turen i Indre By, hvor du kommer tett på byens historie og kultur samt Strøget, som er en av Europas lengste gågater.

Etter en dag fylt med shopping og nye inntrykk, er Tivoli Hotel det perfekte stedet å trekke seg tilbake for å slappe av. Hotellets komfortable og innbydende atmosfære gir en ideell avslutning på en spennende dag i København.

Københavns kulinariske univers er en fest for smaksløkene, og byr på alt fra luksuriøse måltider på Michelin-restauranter til avslappede kafeer og pulserende matmarkeder. Her finner du en perfekt blanding av avansert gastronomi og hyggelige, lokale spisesteder.

Byens mange Michelin-restauranter presenterer kulinarisk finesse der dyktige kokker arbeider med de beste råvarene. Byens mange Michelin-restauranter presenterer kulinarisk finesse der dyktige kokker arbeider med de beste råvarene.

For en billigere gourmetopplevelse, besøk restaurantene Pluto, Marv & Ben, CAPA, Juju, Restaurant Frank, Barr, Anarki, Kødbyens Fiskebar eller Theo.

Københavns kafeer er definitivt også verdt et besøk og ideelle for en hyggelig pause der du kan nyte et tradisjonelt dansk smørbrød. For en ekte dansk lunsjopplevelse, besøk smørbrødsrestauranter som Schønnemann, Palægade, Aamanns eller Selma.

For søte fristelser, besøk konditorier som f.eks. La Glace, Andersen Bakery eller Hart Bageri.

Opplev byens livlige matmarkeder som Torvehallerne eller Reffen Copenhagen Street Food, der du kan smake på et vell av internasjonale retter.

København ligger også i forkant med veganske og vegetariske restauranter som tilbyr innovative og velsmakende plantebaserte retter.

Med en matscene i stadig utvikling er København derfor et paradis for alle som elsker god mat og drikke.


København, Danmarks hovedstad, byr på mange opplevelser som gjør det verdt å bli i flere dager. Byens sjarm og mangfold kommer best til sin rett når man tar seg tid til å utforske de hyggelige bydelene, nyte det rike kulturlivet og smake på de lokale spesialitetene.

For dere som søker et romantisk weekendopphold er København det perfekte valget. Byen er full av maleriske landskaper, inkludert de livlige shoppinggatene, unike designbutikker, grønne parker og en vakker havnefront. Avslutt en dag full av opplevelser med et glass champagne på en av byens hyggeligere barer med utsikt over vannet.

Hvis du drar på weekendopphold med barna, vil ikke København skuffe dere. Byen er full av barnevennlige aktiviteter og steder som garantert vil glede familiens yngste. Fra familievennlige restauranter til parker og kreative lekeplasser, det finnes noe for enhver smak, og det gjør byen til et ideelt sted for familieeventyr.

Et weekendopphold med venninnene i København er også en fantastisk idé. Byen er ideell for en venninnetur, med et bredt utvalg av kafeer, butikker, spa-fasiliteter og kulturelle severdigheter. Det er den perfekte rammen for å nyte hverandres selskap, shoppe, slappe av og skape minner sammen.

Så uansett om du søker romantikk, familieeventyr eller kvalitetstid med venninnene, har København noe spesielt å tilby. Så hvorfor nøye seg med bare én dag når du kan doble gleden med et lengre opphold?

Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud

Få opptil 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene