Barnas jul på Tivoli Hotel 2024

Vi er i full gang med å planlegge et morsomt og spennende program for barn i alle aldere. Programmet vil bli offentliggjort på denne siden når vi nærmer oss julen 2024.

Nedenfor finner du i mellomtiden programmet for 2023.

Møt julenissen på Tivoli Hotel

 

Vi starter julen på Tivoli Hotel med fornemt besøk av selveste julenissen. Hver fredag og lørdag ettermiddag kommer julenissen innom hotellet for å hilse på alle gjestene. Julenissen stiller gjerne opp til fotografering med barna som et koselig minne fra oppholdet.

Tidspunkt: Fredag og lørdag kl. 14.30–17.00 i perioden 24. november–16. desember 2023.

Sted: Julenissen går rundt på hotellet, og er gjerne å finne i julenissestolen sin i lobbyen eller i hotellets restaurant, Tivoli Brasserie.

Juleferie på Tivoli Hotel

Juleferiens aktiviteter går i år fra mandag 18. desember 2023 kl. 14.00–tirsdag 2. januar 2024 kl. 12.00.

Tivoli julelekeland

Tivoli julelekeland er et magisk lekeområde for barn og andre lekne sjeler. Her finner dere blant annet det store hoppeslottet vårt, og et koselig boltreområde med balansebane, bObles og gåsykler for de minste. Her kan dere også spille bordtennis, bordfotball, airhockey, basket og dart, og bygge fritt med de store lekeklossene.

I lekelandet er det også et koselig område der det er lagt til rette for masse kreativ moro, fordypning og kunstnerisk utfoldelse. Vi har også et koselig tegneområde der du kan fargelegge tegninger, og du kan lage din egen jule- eller nyttårspynt som du kan henge på det store vintertreet vårt.

Tidspunkt: Kl. 07.00–22.00.

Sted: I foajeen, Harbour Tower.°

Tivoli-lekerom

Vårt Tivoli-lekerom er en koselig boltreplass i andre etasje i Harbour Tower. Området er fylt med fargerike bObles-boltremøbler som de minste elsker å klatre rundt på. 

Her finner dere dessuten morsomme Tivoli-inspirerte speil og en vegg med det kjente Dyrespillet fra Tivoli, der dere kan kaste baller gjennom forskjellige dyrehoder. 

I lekerommet har vi også laget en stor tegnevegg med Tivoli Hotels Vinterby. Her kan dere selv være med å dekorere ved å fargelegge og lime på figurer, slik at vi kan skape vår egen julestemning med hjelp fra dere! 

Tidspunkt: Alltid åpent.

Sted: I lekeområdet i tredje etasje.

Barnekino

Hver kveld i juleferien viser vi de beste Disney-klassikerne i vår egen barnekino i lekerommet. En hyggelig opplevelse for alle som liker gode barnefilmer. 

Informasjon om kveldens film finner dere i lekerommet.

Tidspunkt: Hver kveld fra kl. 18.00

Sted: Tivoli lekerom i tredje etasje i Harbour Tower.

Svømmebasseng

Det store innendørs-svømmebassenget er åpent også i juleferien. Bassenget har fargerik belysning, takvinduer, massasjedyser og en liten foss. Alt ligger dermed til rette for en kjærkommen pause der dere kan slappe av og nyte ferien sammen.

Bassenget er 16 m langt, 90 cm dypt i den grunneste enden og 160 cm på det dypeste – og dere kan selvfølgelig gjerne ta med armringer til de minste barna.

Barn under 12 år må ha følge av en voksen. Barna må være renslige ved bruk av bassenget. Badebleier er ikke tillatt.

Alle dager: kl. 07.00–22.00.

Sted: Underetasjen i Harbour Tower.

VI ØNSKER DERE EN EVENTYRLIG HØSTFERIE HER PÅ TIVOLI HOTEL!

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene