Opplev magien på Tivoli i København hele året

Tivoli i København er ikke bare en fornøyelsespark, det er en historisk perle som siden 1843 har fortryllet besøkende fra hele verden. Uansett om du liker morsomme attraksjoner, fantastiske teaterforestillinger eller konserter under åpen himmel, finner du det på Tivoli.

Tivoli er derfor obligatorisk for alle som besøker København – særlig når du bor på Tivoli Hotel for å få den ultimate Tivoli-opplevelsen. Fornøyelsesparken ligger i hjertet av hovedstaden, bare 10–15 minutters gange fra hotellet.

Så hvis du ønsker å få den ultimate Tivoli-opplevelsen mens du besøker København, har vi samlet det i en helt spesiell pakke på Tivoli Hotel med overnatting og adgang til Tivoli.


Åpningstider på Tivoli

Sommer 2024

22. mars–22. september

Halloween 2024

10. oktober–3. november

Jul 2024

15. november – 5. januar 2025


Sesongene på Tivoli

Tivoli Haven byr på fire sesonger slik at du kan oppleve hvordan parken forvandles når årstidene skifter. Fra blomstrende vår og solfylte sommerdager til (u)hyggelig Halloween og en fortryllende julestemning.

Påske på Tivoli

Photo by: Lasse Salling | Source: Tivoli

Sommer på Tivoli

| Photo by: Anders Boeggild | Source: Tivoli Gardens

Halloween på Tivoli

| Photo by: Martin Heiberg | Source: VisitCopenhagen

Jul på Tivoli

| Photo by: Lasse Salling | Source: Tivoli Gardens

Tivoli i København har attraksjoner for alle

Når du kommer inn på Tivoli, åpner det seg en verden av attraksjoner som får både barn og voksnes hjerter til å slå ekstra hardt.

Med et vell av attraksjoner, spør du deg sikkert: «Hvor mange attraksjoner er det på Tivoli?». Tivoli rommer rundt 30 attraksjoner som spenner fra de helt rolige til de mer heseblesende, så det finnes noe for enhver smak og alder.

Fra den livlige Fatamorgana som lyser opp nattehimmelen med sine 45 meter, til det majestetiske Himmelskibet som kombinerer skrekken med følelsen av å fly. Det imponerende tårnet rager 80 meter opp i luften og byr på en utsikt over København som er like betagende som selve turen.

For fartsglade er Flyvemaskinen en perfekt attraksjon som sender deg rundt i sirkler med vinden i håret, mens Dæmonen med sine looper og skarpe svinger får selv den mest garvede attraksjonsjegeren til å hyle av spenning.

For de yngre eventyrerne er det mange opplevelser, for eksempel Tivoli-karrusellen, som med sjarmerende musikk og fargerike hester er en evig klassiker blant de barnevennlige attraksjonene.

Kulinariske eventyr på Tivoli

Når sulten melder seg, er det ingen grunn til bekymring.

Tivoli i København huser et vell av spisesteder og restauranter som spenner fra hyggelige kafeer til gourmetrestauranter.

Ta for eksempel en pølse med brød i en klassisk dansk pølsevogn eller la deg forføre av internasjonale smaksopplevelser i Tivoli Food Hall. Her kan du nyte alt fra fersk sushi til saftige burgere. Du kan også prøve en av de mange vegetariske eller veganske rettene

Hvis du lengter etter noe søtt, kan du unne deg selv håndlaget sjokolade eller en kule is fra en av isbutikkene. Og ikke glem å besøke noen av de mange barene for en forfriskende brus, cocktail eller en kald øl mens du nyter synet og lydene fra den pulserende fornøyelsesparken.

Bestill overnatting inkl. inngang til Tivoli i København

På Tivoli Hotel tilbyr vi hotellpakker som blant annet inkluderer inngangsbillett til Tivoli.

Velg mellom våre pakker: En tur på Tivoli eller Tivoli Hotel All Inclusive, og gled deg til å oppleve alt fornøyelsesparken tilbyr – både suset fra attraksjonene og de vakre blomsterhagene.

Etter en dag med eventyr og opplevelser kan du trekke deg tilbake på rommet på Tivoli Hotel. Her får du imidlertid mer enn bare en overnatting. Du blir en del av en opplevelse der hvert rom er innredet i Tivolis ånd og designhistorie, og du får også tilgang til vårt brede utvalg av førsteklasses fasiliteter.

Familievennlige opplevelser

Familier med barn vil sette pris på våre spesielle barnefasiliteter som inkluderer et lekerom, utendørs lekeplass og sesongbaserte aktiviteter for å underholde de yngste gjestene, mens foreldrene kan nyte en velfortjent pause.

Bestill oppholdet i dag

Er dere klare til å skape minner for livet? På Tivoli Hotel står vi klare til å ønske dere velkommen. Våre hotellpakker med inngangsbillett til Tivoli gjør det enkelt for dere å planlegge turen.

Vi har sørget for at det finnes noe for alle her på hotellet. Så hvorfor vente? Bestill oppholdet i dag og se frem til en avslappet og morsom tid hos oss på Tivoli Hotel.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene