Lekker servering til både store og små arrangementer

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet vårt og få et tilbud. Du kan også kontakte oss på telefon +45 3268 4300 eller sende en e-post til info@tivoli-cc.dk

Servering i forbindelse med intime feiringer eller storslåtte firmaarrangementer – og alt derimellom

 

På Tivoli Hotel & Congress Center tilbyr vi alle tenkelige typer mat til både store og små arrangementer. De dyktige kokkene våre kan hjelpe til med å sette sammen en perfekt meny til arrangementet deres.

Alt serveres i våre innbydende restauranter og fleksible lokaler, og tilpasses deres ønsker. Dere kan velge å spise i konferanselokalet som dere benytter, i et tilstøtende lokale, i foajéområdet foran plenumrommet eller i restauranten Tivoli Brasserie.

Det profesjonelle personalet vårt vet hva som kreves for å levere en totalopplevelse som overgår dine og deltakernes forventninger.

Den dyktige kjøkkensjefen vår hjelper gjerne til med å skreddersy en meny som for eksempel matcher et spesielt tema eller andre ønsker om innhold. Eller dere kan velge fra selskapsmenyene våre.

Har dere deltakere med matallergier eller ønsker om spesialdiett, tilpasser vi selvfølgelig serveringen etter dem!

La Tivoli Hotel & Congress Center bli det perfekte utgangspunkt for planlegging av deres neste arrangement.

Spis i lokalet som dere benytter, i tilstøtende lokale, i foajéområdet eller i restaurant Tivoli Brasserie


Servering fra morgen til kveld – vi tar oss av alt!

La gjestene dine få den best mulige opplevelsen med lekker servering. Vi leverer det som dere har behov for!

Frokost, pauseservering, lunsj, aftensmat, snacks ... Velg mellom våre menyforslag eller la oss sette sammen serveringen etter deres ønsker.

Vi gjør alt for at dere skal få det perfekte arrangementet hos oss!

Frokost

Vi vet hvor viktig det er å få en god start på dagen, og tilbyr derfor ulike typer frokost.

For møte- og konferansedeltakere som overnatter, tilbyr vi en lekker frokostbuffé i Tivoli Brasserie. Her finner dere et bredt utvalg av både kalde og varme retter, nybakt brød, frukt og kaffe – alt for å sikre en næringsrik og energigivende start på dagen.

Pauseservering

Møtepakkene våre omfatter alltid servering. Serveringen tilpasses etter møteagendaen og i samarbeid med din Event Manager.

De fleste møtepakkene våre omfatter et lett morgenmåltid, en stor og lekker lunsjbuffé og ettermiddagspause med snacks og kake samt frisk frukt og kaffe/te hele dagen.

Har dere spesielle ønsker, kan din Event Manager komme med forslag og sette sammen en matchende meny.

Lunsj og aftensmat

Alt kan skreddersys nøyaktig etter deres ønsker og serveres slik at det passer best til det aktuelle arrangementet. Vi serverer i lokalet som dere benytter, eller så kan også foajéområdet tas i bruk.

Dere kan også benytte restaurant Tivoli Brasserie, en moderne restaurant som serverer danske og internasjonale retter. Menyen er i klassisk brasseriestil og skiftes ut ca. hver tredje måned, slik at sesongens råvarer alltid står i sentrum.

Besøk barene våre

På hotellet har vi 4 innbydende barer:

Alle disse barene egner seg ypperlig for avslapping etter dagens møte eller konferanse. Gjestene kan nyte utsøkte drinker mens de nettverker og deler opplevelser med andre gjester i inspirerende omgivelser.


Tivoli Brasserie

Brasseriet serverer smakfull mat fra en variert meny. Her er både individuelle gjester og grupper velkommen til å spise et hyggelig måltid.

Les mer om Tivoli Brasserie

Kjøkken og klima

Som en del av Arp-Hansen Hotel Group jobber vi målrettet med tiltak som kan redusere klimaavtrykket vårt.

Vi legger blant annet vekt på å redusere matsvinn, og det organiske avfallet vårt går til produksjon av biodrivstoff og gjødsel.

 

Det viktigste ved et måltid, i tillegg til selskapet, er at alle går mette og glade fra bordet.

Samtidig må vi ta vare på jorden som forsyner oss med så mange deilige råvarer. Vi må bruke jordens ressurser fornuftig og ha fokus på avtrykket vi setter, også når det gjelder matvaner. Det stiller krav til oss alle.

I Arp-Hansen Hotel Group jobber vi hele tiden med å innarbeide bærekraftige hensyn i produkter og tjenester.

Næringsmiddelsystemet spiller en stor rolle for både klima, miljø og helse. FNs klimapanel anslår at det globale næringsmiddelsystemet står for ca. 30 % av de totale klimagassutslippene, og det er derfor en viktig faktor i klimaendringene.

Særlig næringsmiddelproduksjon bidrar til utslipp av drivhusgasser, og her kommer det største avtrykket fra dyrehold – især fra storfe og sau.

En gjennomsnittsborger i Danmark spiser mer enn dobbelt så mange animalske matvarer som den gjennomsnittlige verdensborgeren. For at Danmark skal nå målet om å redusere landets CO2-avtrykk må vi alle ta ansvar for hva vi spiser.

En endring i vaner – både når det gjelder reduksjon av matsvinn, flere lokalproduserte matvarer og mer grønt på tallerkenene – er viktige faktorer som alle bidrar til at vi kan nå målet.

Din Event Manager kommer gjerne med forslag til menyer basert på dette.


Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet nedenfor, eller kontakt oss på telefon +453268 4300 eller e-post info@tivoli-cc.dk

Telefontider: Mandag–torsdag kl. 08.30–17.00 og fredag kl. 08.30–16.00.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene