Dra på en romantisk weekend til København

København er den perfekte rammen for et weekendopphold, uansett om dere drømmer om romantiske øyeblikk for to, et morsomt weekendopphold med barna eller en shoppingtur som overgår alle forventninger.

Tivoli Hotel ligger i hjertet av alt, på kort gangavstand fra byens mange tilbud.

Bestill oppholdet hos oss og opplev København fra sin beste side – rett utenfor døren.

Fasiliteter som gjør oppholdet på Tivoli Hotel enda mer minneverdig

Når du velger Tivoli Hotel for hotelloppholdet i København, får du ikke bare alle byens attraksjoner innen rekkevidde. 

Du får nemlig også tilgang til en mengde fasiliteter som kan gjøre oppholdet ditt enda bedre.

Tivoli Hotel har noe for alle, enten du reiser alene, som par eller sammen med familien.

Vårt moderne treningssenter og det fristende svømmebassenget med den flotte fossen er ideelle for å ta en pause fra byens travle liv. Vi har også en deilig badstue der du kan slappe av og nyte en rolig stund.

For familier finnes det barnevennlige fasiliteter som innendørs lekeområde og utendørs lekeplass som underholder de yngste gjestene.

På Tivoli Hotel tilbyr vi også gastronomiske opplevelser for enhver smak. Fra den fine Sticks 'n' Sushi på hotelltaket til MASH Penthouse med utsøkte biffer og fantastisk utsikt.

Tivoli Brasserie serverer en variert frokostbuffé samt lunsj og middag, og i våre barer kan du nyte en god drink alene eller i godt selskap.

Tivoli Hotel er derfor det perfekte valget for et uforglemmelig opphold i København.

Opplevelser for de voksne

Vi har valgt ut fem obligatoriske severdigheter i København for de voksne.

Tivoli

Opplev magien på Tivoli, Københavns berømte fornøyelsespark som byr på alt fra ville rutsjebaner til vakre hager, perfekt for en romantisk spasertur. Når kvelden faller på, blir parken et magisk sted, opplyst av tusenvis av lamper som skaper en koselig og nesten eventyrlig atmosfære.

Nyhavn

Gå en tur langs Nyhavn, der de fargerike husene og historiske treskipene skaper en helt spesiell atmosfære. Nyt en middag på en av de mange restaurantene og kjenn byens puls langs havnefronten.

Den Lille Havfrue

Besøk den ikoniske skulpturen Den Lille Havfrue, en av Danmarks mest kjente, som har sittet ved Langelinje siden 1913. Til tross for størrelsen har havfruen hatt stor betydning som et symbol for København.

Christiansborg slott

Gå på oppdagelsesferd i Christiansborg med en guidet omvisning og dykk ned i mer enn 800 års fascinerende historie. Under besøket vil du oppleve de praktfullt utsmykkede kongelige mottaksrommene. Slottet er dessuten sete for Folketinget, Høyesterett og Statsministeriet, som alle spiller en sentral rolle i Danmarks politiske landskap.

Rosenborg Slot

La deg begeistre av Rosenborg slott, et arkitektonisk mesterverk og oppbevaringssted for de danske monarkenes kronjuveler.

Spaser gjennom de majestetiske kongelige salene og nyt utsikten til den idylliske Kongens Have, et grønt fristed som er flittig brukt av innbyggerne i København.

Les mer om kulturopplevelser i København i vår store guide

Opplevelser for barna

Blir barna med på helgen i København? Da er Tivoli Hotel det ideelle stedet å bo. Hotellet er familievennlig og sørger for at alle – fra de minste til de voksne – får en herlig opplevelse. Etter en god natts søvn er dere klare til å utforske byens mange attraksjoner.

Vi har også valgt ut våre fem favorittopplevelser for de minste:

Experimentarium

På Experimentarium blir vitenskapen levende gjennom interaktive utstillinger som engasjerer og inspirerer besøkende i alle aldre. Her kan dere eksperimentere med fysikkens lover, utforske menneskekroppens vidundere og få en håndgripelig forståelse av teknologiens fremskritt.

Zoologisk Have

I Zoologisk Have kan dere ikke bare komme tett på dyrenes fascinerende verden, men også delta i lærerike aktiviteter og foredrag som gir innsikt i dyrearter fra hele verden. Fra de mektige løvene til de lekne apene tilbyr hagen en dag full av oppdagelse og forundring for både barn og voksne.

Tivoli

Eller hva med å tilbringe en dag i det fortryllende Tivoli? Her kan hele familien prøve de mange attraksjonene og nyte den spesielle stemningen som gjør Tivoli til et magisk sted både for barn og voksne.

Havnerundtur i København

Dere kan også hoppe om bord på en havnerundtur som passerer byens ikoniske landemerker mens dere nyter en koselig stund i kanalbåten. Og når trettheten melder seg, er det alltid en rolig park eller lekeplass i nærheten.

Den Blå Planet

Den Blå Planet, Nord-Europas største akvarium, inviterer på en fordypende reise under havets overflate, der dere kan møte alt fra fargerike fisker til elegante haier. Her kan hele familien oppleve havenes forunderlige verden og bli klokere på livet under havoverflaten.

København bugner av herlige opplevelser som er skreddersydd for et weekendopphold med barn, og inviterer dere til både hygge og eventyr året rundt.

Les mer i vår guide over aktiviteter og opplevelser for barn i København

København er kjent for sin utmerkede matscene, og under weekendoppholdet kan du glede deg til en gastronomisk opplevelse med noe for enhver smak.

I tillegg til de tradisjonelle danske rettene som smørbrød og stekt flesk, byr byen på en rekke populære restauranter som serverer alt fra nordiske til internasjonale kjøkken.

Madklubben

En av de lokale favorittene er Madklubben, som har flere avdelinger rundt omkring i byen. Madklubben er kjent for høy kvalitet til rimelige priser, og her kan du nyte alt fra moderne danske retter til internasjonale klassikere.

Pluto

Restaurant Pluto tilbyr en livlig atmosfære med en allsidig meny som spenner fra snacks og skalldyr til en 10-retters smaksmeny, alt i et industrielt New York-inspirert interiør.

Mother

For en autentisk opplevelse av italiensk mat, besøk Mother, som ligger i det hippe Kødbyen-området. Mother er berømt for en fantastisk surdeigspizza og livlig atmosfære.

Kiin Kiin

Hvis du liker asiatisk mat, er Kiin Kiin et must. Kiin Kiin er en av de få thailandske restaurantene i verden med en Michelin-stjerne, og tilbyr en fortryllende blanding av tradisjonelle thairetter og moderne gastronomi.

Torvehallerne

Ta også en tur til Torvehallerne for å oppleve et mylder av gourmetprodukter og internasjonale delikatesser. Det er det perfekte stedet å nyte en lunsj, smake på forskjellige spesialiteter og finne lekre suvenirer.

Københavns mange hyggelige kafeer og bakerier er også verdt et besøk, der du kan nyte en kopp kaffe og et nybakt dansk wienerbrød.

Shoppingweekend i København

Liker du å shoppe? Da er København det helt opplagte valget for en perfekt shoppinghelg. I de forskjellige bydelene finner du et vell av shoppingmuligheter som appellerer til enhver stil og smak.

Strøget, som er en av Europas mest imponerende gågater, danner rammen for shoppingturen, og der finner du alt fra velkjente internasjonale merker til det beste innen dansk design. Her kan du nyte den livlige atmosfæren og det brede utvalget av shoppingmuligheter.

Ta deretter en avstikker til de idylliske sidegatene i sentrum av København. I Latinerkvarteret venter små, personlige bokhandlere og trendy motebutikker, mens de eksklusive merkevarene og skreddersydde løsningene preger Grønnegade og Pistolen.

Utforsk Købmagergade og Kronprinsensgade, hvor du finner nøye utvalgte designerbutikker som presenterer alt fra den minimalistiske skandinaviske looken til det nyeste innen internasjonal mote.

På Nørrebro tilbyr Jægersborggade og Elmegade en annerledes opplevelse med økologiske spesialiteter, håndlaget kunsthåndverk og vintagebutikker.

Nær Nørreport ligger Torvehallerne, der shopping går hånd i hånd med gastronomiske opplevelser. Her kan du nyte alt fra ferske råvarer til utsøkt sjokolade.

På Vesterbro finner du et vell av design- og motebutikker som er perfekte for deg som søker noe utenom det vanlige.

Kjøpesentre som Field's, Frederiksberg Centret, Magasin og Illum tilbyr en bred palett av shopping fra high-street til high-end, mens Fisketorvet ved vannkanten lokker med sitt store utvalg av butikker.

København venter med åpne armer, uansett om du foretrekker det nyeste innen mote, klassiske merkevarer eller unik vintage. Så snør skoene og gjør deg klar for en uforglemmelig shoppinghelg i hovedstaden.

Andre opplevelser i København

Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud

Få opptil 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene