Arrangementer

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet vårt og få et tilbud. Du kan også kontakte oss på telefon +45 3268 4300 eller sende en e-post til info@tivoli-cc.dk

Skikkelige fester holdes på Tivoli Hotel & Congress Center!

Vi er eksperter på å skreddersy festen eller middagen etter nettopp dine behov og ønsker.

Vårt profesjonelle personale og de fantastiske og eventyrlige omgivelsene vil skape en fest som gjestene sent vil glemme.

Last ned plantegning

Eksempler på arrangementer – kontakt oss gjerne for flere alternativer

Firmafester

Enten det er sommerfest, jubileumsfest eller bare fordi dere har lyst til å feire livet, er Tivoli Hotel & Congress Center det rette stedet å holde den.

Våre eventyrlige Tivoli-inspirerte lokaler og restaurant vil bidra til å gi festen det lille ekstra som skal til for å imponere gjestene.

Vi tilbyr buffé eller tallerkenservering og en rekke andre alternativer tilpasset nettopp deres behov og ønsker. Våre dyktige Event Managers vil sørge for at alle detaljer er under kontroll, AV-teknikerne vil skape den rette stemningen ved hjelp av lyd og lys, mens banketteamet vårt vil ta seg av gjestene, slik at dere kan slappe av og nyte kvelden. 

Firmafest med levende musikk

Tivoli Congress Hall er det perfekte valget for firmafesten.

Den flotte Tivoli Congress Hall, som er tegnet av Kim Utzon Arkitekter, tilbyr fantastiske rammer for en stor konsertopplevelse med lyd og lys i verdensklasse. Med plass til mer enn 1350 festdeltakere ved langbord kan du i samråd med våre eksperter arrangere en uforglemmelig fest der absolutt ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Kontakt oss på telefon +45 3268 4300 eller e-post info@tivoli-cc.dk, så hjelper vi deg med å skreddersy konsertarrangementet.

Utstillinger

Tivoli Hotel & Congress Center er det ideelle stedet for utstillinger av alle slag. Både foajéområdene og kongressalen gir utallige muligheter for oppstilling av messestander og kaféområder.

Kongressalen har en balkong som egner seg ypperlig for mindre kundemøter under utstillingen. De store møtelokalene i første etasje kan åpnes opp mot foajéområdet og dermed inkluderes i utstillingsområdet eller brukes til presentasjoner.

Les mer om utstillinger

Julebord

Julebordet er ofte en av årets festligste begivenheter, og det skal naturligvis feires med stil og i perfekte rammer. På Tivoli Hotel & Congress Center er vi eksperter på julebord, enten det er for 10, 100 eller 1000 personer.

Våre eventyrlige Tivoli-inspirerte lokaler og restaurant vil bidra til å gi julebordet det lille ekstra som skal til for å imponere gjestene. Vi tilbyr buffé eller tallerkenservering og en rekke andre alternativer tilpasset nettopp deres behov og ønsker.

Våre dyktige Event Managers vil sørge for at alle detaljer er under kontroll, AV-teknikerne vil skape den rette stemningen ved hjelp av lyd og lys, mens banketteamet vårt vil ta seg av gjestene, slik at dere kan slappe av og nyte kvelden.

Kickoff

Trenger kollegene dine inspirasjon og påfyll av ny energi?

Tivoli Hotel & Congress Center har de optimale rammene for å sparke i gang neste sesong med både motiverende talere, god mat og plass til teambuilding.

Produktlansering

Skal bedriften din lansere et nytt produkt? Tivoli Hotel & Congress Center egner seg ypperlig for alle typer produktlanseringer.

De store Tivoli-inspirerte lokalene og salene vil danne de perfekte rammene rundt en vellykket produktlansering.

Teambuilding

Trenger teamet ditt å bli mer sammensveiset? Eller trenger dere et avbrekk fra hverdagenes seriøse innhold? Snakk med din Event Manager om mulighetene for en spennende og involverende teambuilding.

Vi tilbyr teambuilding fra små team og opptil 1000 deltakere sammen med våre profesjonelle samarbeidspartnere.


Du trenger bare å tenke på innholdet – vi leverer rammene!

Når du planlegger et arrangement på Tivoli Hotel & Congress Center, hjelper vår profesjonelle AV-avdeling til med å gjøre avviklingen problemfri.

Våre erfarne AV-Project Managers er med hele veien og sørger for en kreativ og veldesignet AV-løsning til arrangementet.

Vi har AV-fasiliteter i verdensklasse
Les mer

Andre tjenester

For å sikre en best mulig opplevelse for deltakerne bidrar Event Manager med å få alle detaljer på plass, for eksempel:

  • Digitale infoskjermer
  • Garderobepersonale og bagasjeoppbevaring
  • Gå hjem-resepsjon
  • Utvidet åpningstid i barer for alle som ikke er ferdige med å feste

Last ned brosjyre med oversikt over lokaler


Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet nedenfor, eller kontakt oss på telefon +453268 4300 eller e-post info@tivoli-cc.dk

Telefontider: Mandag–torsdag kl. 08.30–17.00 og fredag kl. 08.30–16.00.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene