Forretninger

Velkommen til Tivoli Hotel – forretningsopphold med perfekte rammer

Spektakulært hotell med luksuriøse møtefasiliteter

Ønsker du å bo med gangavstand til transport, møtefasiliteter og gourmetrestauranter? Og på et hotell som er en magnet for internasjonale forretningsfolk, bransjefester og kreative idéer?

Tivoli Hotel & Congress Center ligger i sentrum av København, like ved Københavns Hovedbanegård, Kastrup lufthavn og motorveien – og videoovervåket parkering.

Hotellet er tegnet av Kim Utzon og kan tilby gratis Wi-Fi, treningssenter, svømmebasseng, business-senter og mange møtelokaler.

Må du tidlig av gårde, tilbyr vi Early Breakfast i Tivoli Lobbybar fra kl. 06.30 hver dag. Til lunsj og middag kan du blant annet spise en utrolig mør biff på MASH Penthouse eller lekker sushi på Sticks’n’Sushi Skybar i 12. etasje.

Bestiller du et Executive-rom eller en av de andre eksklusive oppgraderingene på forhånd, er du garantert utsikt fra minst 6. etasje samt adgang til vår Executive Lounge og Executive Breakfast.

Priser på opphold

Lokaler og møtepakker

Parkering hos Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade

parkeringshus

restauranter

executive lounge

Photo by: Daniel Rasmussen | Source: Visit Copenhagen

transport

Firmaavtale

Vil du sikre deg og medarbeiderne dine en skreddersydd firmaavtale som forenkler alt det praktiske?
Les mer

Få et innblikk i det unike Tivoli Hotel

Brosjyre

Få informasjon om og oversikt over de ulike lokalene.

Lojalitetsprogram

Tjen bonuspoeng til gratisnetter hos oss

Prisgaranti

Vi sørger for at du får den beste prisen når du bestiller direkte hos oss

Få omvisning og opplev hotellet i 3D

Sentral beliggenhet med gode parkeringsmuligheter

Tivoli Hotel & Congress Center

Stilfullt og spektakulært hotell med luksuriøse fasiliteter.

Photo by: Stewen Quigley | Source: Visit Copenhagen
Kastrup Lufthavn

Kastrup Lufthavn er Danmarks største flyplass. Du kommer lett til og fra flyplassen med tog og metro som ligger en etasje ned fra ankomsthallen.

Photo by: Réne Strandbygaard | Source: DSB
Københavns Hovedbanegård

Københavns Hovedbanegård er knutepunktet for nesten all trafikk. Inne i Hovedbanens søylehall finner du mer enn 40 ulike butikker, spisesteder og servicefasiliteter som du kan benytte deg av fra kl. 08.00–20.00 hver dag.

Tivoli entré
Tivoli

Tivoli er en eventyrlig fornøyelsespark i hjertet av København. Tivoli ble grunnlagt i 1843 og er med det verdens nest eldste fornøyelsespark, som har vært en stor attraksjon siden starten.

Les mer

Photo by: VisitCopenhagen | Source: VisitCopenhagen
Fisketorvet

Fisketorvet shoppingsenter ligger ved havnefronten. Med 120 butikker og en rekke kafeer og restauranter er dette et av Danmarks største shoppingsentre.

Photo by: Astrid Maria Rasmussen | Source: VisitCopenhagen
Havnebadet

Havnebadet Islands Brygge er et friluftsbad sentralt beliggende i København, som tiltrekker seg alt fra barnefamilier og mosjonssvømmere til strandløver fra hele byen.

Photo by: Kødbyens Fiskebar | Source: Visit Copenhagen
Kødbyen

Kødbyen er stedet hvor de fleste av byens matbedrifter hører hjemme, og særlig fra kjøttbransjen – derav navnet. Side om side med slakteriene ligger restauranter og et pulserende natteliv som er blitt et mekka for byens hipstere.

Les mer

Photo by: jarmoluk | Source: Pixabay
Parkering

Når du skal overnatte på Tivoli Hotel & Congress Center, kan du parkere rett utenfor døren. Hotellet ligger nemlig over et stort parkeringshus. Her er det nettopp innført et nytt parkeringssystem, som sparer deg for tid og bekymringer når du besøker hotellet.

Photo by: Christian Alsing | Source: Visit Copenhagen
Rådhusplassen

Rådhusplassen er byens store og populære møteplass, der det ferdes folk hele døgnet. Plassen er inspirert av formen på et muslingskall, og ligger ved det imponerende, gamle rådhuset.

Photo by: jeancliclac | Source: iStock
Dybbølsbro St.

Dybbølsbro Station er en S-tog-stasjon på Vesterbro som er knyttet til et stort banenett. Stasjonen er en sentral del av S-banen og har mange linjer.

Photo by: Terry Mclaughlin | Source: Visit Copenhagen
Amalienborg og Amaliehaven

Amalienborg er regentparets vinterresidens. Det vakre slottsanlegget består av fire paleer, og de storslåtte lokalene til Christian Vll's palé er åpne for offentligheten.

Photo by: Daniel Rasmussen | Source: Visit Copenhagen
Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater ble grunnlagt i 1748 og inneholder teater, opera, ballet og orkester – alt i samme hus. Teateret tilbyr forestillinger til deg som ønsker en spenndende og annerledes opplevelse.

Photo by: Bremen Teater | Source: Bremen Teater
Bremen Teater

Bremen Teater er et attraktivt alternativ til et tradisjonelt teater, med oppføringer som har fokus på kunst og kultur som uttrykksform.

Photo by: Daniel Rasmussen | Source: Visit Copenhagen
Hop-on Hop-off kanalrundfart

Hop-on hop-off kanalrundfart seiler daglig rundt i kanalene i København, med start fra Gl. Strand eller Nyhavn. Her kan man se København fra havnesiden med turguide og med stopp forskjellige steder underveis.

Les mer

Photo by: (c) World Mappers | Source: Visit Denmark
Nyhavn

Nyhavn er Københavns havneperle, som strekker seg helt fra Kongens Nytorv og Strøget og videre langs kanalen. Mange av de gamle husene er fortsatt bevart, og det eldste huset stammer helt tilbake fra 1681.

Photo by: Jacques Holst | Source: Visit Denmark
Tycho Brahe Planetarium

Tycho Brahe Planetarium tilbyr lærerik underholdning for hele familien om stjernehimmelen og astronomiens fascinerende univers. Se den flotte utstillingen eller ta en tur i hjertet av planetariet, Rumteatret, som med sine 1000 kvadratmeter kan tilby spesielle filmopplevelser.

Les mer

Photo by: Thomas Rousing | Source: Visit Copenhagen
Strøget

Strøget er den berømte gågaten i Indre By København som går fra Rådhusplassen til Kongens Nytorv. Gågaten har et stort utvalg av butikker, med alt fra rimlige kjeder til noen av verdens dyreste merkevarebutikker.

Photo by: Visit Copenhagen | Source: Visit Copenhagen
Torvehallerne

Torvehallerne er et populært matmarked like ved Nørreport. Her rår ofte en travel stemning, ettersom mer enn 60 000 dansker avlegger markedet et besøk – hver uke! Her finner du ferskt kjøtt, fersk fisk og grønnsaker i alle avskygninger.

Les mer

Photo by: Christian Alsing | Source: VisitCopenhagen
Visit Carlsberg

Carlsberg byområde er et blomstrende område, fylt av kaféer og kulturopplevelser med alt fra danseoppvisninger og matmarkeder til kunstutstillinger og mye mer.

Les mer

Photo by: Wallmans | Source: Wallmans
Wallmans

Wallmans tilbyr den perfekte aften på byen med middag og show i den gamle Cirkusbygningen i Jernbanegade, like ved rådhusplassen. Her finner du restaurant, underholdning og nattklubb under ett tak.

Les mer

Få opptil 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene