Gjenglemte ting

Har du glemt igjen noe under oppholdet på Tivoli Hotel & Congress Center, ber vi deg fylle ut skjemaet nedenfor.

I skjemaet skal du beskrive den gjenglemte gjenstanden så nøyaktig du kan, samt hvor den ble gjenglemt (angi romnummer hvis gjenstanden er gjenglemt på et rom). Det er dessuten viktig å angi hvilken dato den kan være gjenglemt.

Vi vil kontakte deg for å bekrefte om gjenstanden er funnet eller ikke. Finner vi den, avtaler vi videre forløp for overlevering.

Verdisaker som penger, verdipapirer, særlig verdifulle smykker og lignende leverer vi til politiets hittegodskontor i København. Annet hittegods kan vi oppbevare i inntil 30 dager før det leveres til politiets hittegodskontor i København. Blir vi først kontaktet etter dette, henviser vi til politiet i København.

Gjenglemte ting

OBS! Tivoli Hotel & Congress Center påtar seg ikke ansvar for gjenglemte gjenstander og kan ikke garantere at det du har glemt igjen under oppholdet, blir funnet. Gjenglemte ting sendes bare med kurér av sikkerhetsmessige og administrative årsaker.

Mottakeren betaler frakten. Tivoli Hotel & Congress Center er ikke ansvarlig for forsendelsen eller eventuelle avvik i postforsendelsen.