Tidene endrer seg, og det gjør også vi. 

Skal du ha en produktlansering der deltakerne sitter på forskjellige steder, eller en workshop der hele bedriften skal være til stede? Skal du ha et møte med forretningspartnere på andre siden av jorden, eller skal direktøren holde en viktig tale til de ansatte?

På Tivoli Hotel & Congress Center kan vi, med vårt toppmoderne utstyr, være din samarbeidspartner når du skal arrangere virtuelle møter eller konferanser. Dermed behøver få personer å møtes fysisk, samtidig som dere utnytter fordelen med å nå ut til mange. 

Vi har det ledende utstyret på markedet, og vi anser at "only the sky is the limit" når det gjelder hva vi kan få til ... Vårt særdeles kompetente personale med fagkunnskap innen lyd og kamera er klare til å gi dere den mest optimale løsningen for gjennomføringen av arrangementet. Vi skreddersyr alt sammen, slik at det blir slik dere ønsker. Etter mange års erfaring i bransjen føler vi oss trygge på at kan vi hjelpe dere med å forme ulike arrangementer. 


Hybridmøter

Hybridmøte innebærer at møtet holdes med både fysisk og virtuell tilstedeværelse. Slik er det mulig å samle deltakere i et møtelokale og samtidig ha foredragsholdere og/eller øvrige deltakere med utenfra.

Dette skjer ved hjelp av et oppsett som gjør at alle kan se og høre hverandre, for eksempel via Zoom, Skype, WebEx, Teams el. l. 

Et hybridmøte kan ha et veldig enkelt oppsett som ikke behøver ekstra forberedelsestid – men det kan også kreve mye forarbeid. Derfor skreddersyr vi hver løsning, og det er viktig for oss å ha tett kontakt med dere både i planleggings- og avviklingsprosessen, slik at dere får resultatet dere ønsker. 

Vi oppretter det virtuelle møterommet og rigger alt nødvendig AV-utstyr i konferanselokalet, og i samarbeid med dere planlegger vi nødvendige tester før avviklingen. 

Prisen på et hybridmøte er avhengig av kompleksiteten på oppsettet. 

Her er noen priseksempler: 

Lite hybridmøte

Fra  

For hybridmøter med et minimalt behov for fysisk deltakelse (maks. 14 personer) og med et enkelt oppsett kan vi, i tillegg til møtepakken, tilby en AV-løsning av høy kvalitet for både kamera og mikrofon for   inkl. moms. Legg merke til at denne løsningen viser alle de fysisk tilstedeværende deltakerne på de andre deltakernes skjermer.

Stort hybridmøte

Fra  

For hybridmøter med et større behov for fysisk deltakelse og med et enkelt oppsett kan vi, i tillegg til møtepakken, tilby en AV-løsning av høy kvalitet for både kamera og mikrofon for   inkl. moms. 

Legg merke til at denne løsningen bare viser foredragsholder, og at pakken blant annet består av 1 kamera, 2 håndholdte mikrofoner til spørsmål, et headset til foredragsholder/underviser samt laptop med Zoom-oppsett. Det er også satt av 1 time sammen med tekniker til oppstart og prøver før møtestart. 

Avansert hybridmøte

Fra  

For hybridmøder med behov for høy bilde- og lydkvalitet samt større behov for fysisk deltakelse og med et mer komplisert oppsett (bl.a. teknisk bemanning, inndeling i fysiske og virtuelle deler eller gruppearbeid, Satellit Uplink med høy sikkerhet, livestreaming og innspilling av møtene samt spesifikk scenografi) har vi alltid mulighet til å skreddersy løsningen for dere. Frapris:   inkl. moms.


Webinar

Et webinar er det samme som et seminar, bare holdt over nett eller som et nett-event. Det brukes f.eks. ofte i forbindelse med produktlanseringer, eller når en ny prosedyre eller et emne skal forklares.

De som skal formidle budskapet er tilstede på Tivoli Hotel & Congress Center. Her har vi AV-utstyr, og de profesjonelle teknikerne våre kan spille inn eller strømme lyd og video. Herfra sender man, hvis det er live, signalet direkte til alle som deltar. Dette kan også kalles fjernundervisning. Hvis dere ønsker det kan webinaret spilles inn og publiseres på selskapets nettsted eller SoMe-kanaler.

På samme måte som et hybridmøte, kan et webinar ha et enkelt oppsett – men det kan også planlegges som en større TV-produksjon. Derfor er det viktig at vi har en innledende dialog som avklarer hva det ferdige resultatet skal bli, slik at vi hjelper dere med planleggingen med alt fra rett teknisk oppsett til scenografi.

Vi oppretter det virtuelle møterommet til dere og skaper invitasjonslenken som skal sendes til deltakerne før webinaret. Dere bestemmer selv om webinaret skal spilles inn eller sendes live. Uansett hvor kompleks en produksjon er, har vi fasilitetene til å avvikle alle typer webinarer.

Her er noen priseksempler: 

Webinar der deltakerne er fysisk til stede

Fra  

Dersom møtedeltakerne er samlet på Tivoli Hotel & Congress Center, er det mulig å se et webinar som er produsert et annet sted og som vises utenfor hotellet.

Vi sørger for den tekniske løsningen, slik at dere kan se webinaret i høy kvalitet og stille spørsmål underveis. 

I tillegg til møtepakken, vil prisen være 10 320 DKK inkl. moms. Inkludert i prisen er et fast kamera uten operatør og en streaming-tekniker. 

Fast oppstilt studioproduksjon tilpasset 2 foredragsholdere/undervisere

Fra  

For mindre produksjoner med maksimalt 2 personer som underviser/formidler foran kamera, har vi laget vårt eget lille, men fullt utstyrte, studio. Denne løsningen inneholder blant annet teknisk utstyr som back drop, 2 stk. bemannede kameraer, mikrofoner til 2 undervisere/formidlere, lyspakke og teknikere. Den inkluderer også livestreaming via Vimeo og at vi kan sende en lenke som kan legges ut på selskapets eget nettsted. 

Pris for 8 timer med prøver/avvikling samt bemanning er i tillegg til lokaleleie   inkl. moms.

Stor TV-produksjon i stort lokale

Fra  

For produksjoner i stort lokale med full AV-pakke, som blant annet inkluderer 5 mikrofoner, 4 kameraer hvorav 2 bemannede, monitor (med-kikker-skjermer), pip, laptops og videomikser samt streaming-oppsett via Vimeo. I tillegg også enkel, men nødvendig scenografi i form av printet bakvegg med bedriftens egen grafiske profil og gulvteppe i matchende farger. 

Frapris   inkl. moms.