Overnatting i København

Bestill hotellrom på Tivoli Hotel – hotellet med Tivoli-tema tilbyr overnattingsgjestene en helt spesiell magi.

Den utsøkte arkitekturen, innredningen og de luksuriøse fasilitetene bidrar i seg selv til å sette standarden for en uforglemmelig hotellopplevelse.

Hotellet har 679 rom – alle med preg av Tivoli-universet.

I hotellets 12. etasje finer du for øvrig restaurantene Sticks'n'Sushi i Harbour Tower og MASH Penthouse i City Tower. Begge restaurantene har en terrasse og en skybar hver, der du kan nyte utsikten over byen

Tivoli

I 2010 hadde Tivoli rundt 3,7 millioner besøkende. Tivoli er fortsatt populært og har noe å by på for så vel store som små.

Selv om det bare er barna som elsker de elleville karusellene og de mange attraksjonene, kan det være hyggelig å bare rusle en tur, nyte den flotte parken eller lytte til konsertene som arrangeres på plenen de fleste fredagskveldene om sommeren.

Hvor ligger Tivoli Hotel?

Tivoli Hotel ligger på Kalvebod Brygge like ved bydelen Vesterbro. Et dynamisk strøk som har gjennomgått en kraftig utvikling de senere årene.

Særlig Kødbyen har opplevd en oppblomstring, med en rekke ulike restauranter, nattklubber, gallerier og forretninger. Men også i Istedgade vrimler det av butikker og livlige kafeer som lokker frem vårsmilet.

Bruk Tivoli Hotel som base for å nyte livet i København.