Tivoli Lobbybar

Vår Tivoli Lobbybar er det sentrale møtestedet på Tivoli Hotel & Congress Center. Lobbybaren er plassert i et hyggelig hjørne til høyre for resepsjonen, og er dermed et perfekt sted å slappe av etter en lang dag med sightseeing, eller for å lese aviser eller svare på e-post.

Vi tilbyr et bredt utvalg av kalde og varme drikker samt lett snacks hele dagen. Alt du trenger å gjøre, er å sette deg godt til rette i de behagelige lenestolene og nyte en deilig kopp kaffe, et stykke kake eller en sandwich. Selvfølgelig kan du også få en iskald fatøl, et glass vin eller en drink i baren, enten før dere tar turen ut på byen eller når dere kommer tilbake etter en god middag.

Du har også mulighet til å få frokost og kaffe To Go allerede fra kl. 06.30 alle dager i uken.

Åpningstider

Alle dager fra kl. 06.30–23.00

Se meny

Frokost i Tivoli Lobbybar

Er du et utpreget A-menneske som liker å spise frokost i de tidlige morgentimer? Eller kanskje du bare har lyst på en liten frokost To Go? Da kan du stikke innom Tivoli Lobbybar! Vi står klare hver dag fra klokken 06.30 med nytraktet kaffe, friskpresset juice samt nybakte croissanter og wienerbrød.

Har du frokost inkludert i oppholdet og ikke ønsker den store frokostbuffeen i restauranten, kan du i stedet få en Harlekin Breakfast helt kostnadsfritt. Du kan også få en valgfri kaffe.

Frokost

Mandag til fredag kl. 06.30–10.00
Lørdag til søndag kl. 06.30–10.30