Pin it

Barnas vinterferie på Tivoli Hotel 9. - 25. februar 2018

Møt Pierrot på Tivoli Hotel

Legendariske Pierrot besøker hotellet, og lager moro med store og små. Pierrot stiller gjerne opp til fotografering med barna, slik at de glade ferieopplevelsene kan foreviges.

Åpningstid: Lørdag – søndag kl. 08.30 – 09.45.
Sted: Pierrot holder som regel til i området rundt frokostrestaurantene og i hotellets lobby. 

Spillrom

Vi ønsker alle barn velkommen til vårt spillrom i 2. etasje. Her finner dere to skjermer med hver sin PlayStation 3 og en mengde morsomme spill. Det er også tegnebord, bordfotball og airhockey-bord. Hver dag mellem kl. 17-22 vil det være en barnevert i området, og i dette tidsrommet vil det også være mulig for barn og foreldre å sammen gå på skattejakt på hotellet. Det vil også hver dag være en tegnekonkurranse, der det daglig kåres en vinner!


Åpningstid: 
Hver dag 05.30–23.00.
Lokale: Dansetten i 2. etasje i Harbour Tower

 

Tivoli-lekerom

Vi ønsker dere også velkommen til vårt flotte Tivoli Lekerom i 2. etasje. Dette lekerommet er naturlig nok innredet i en morsom og fargerik Tivoli-stil, og vil blant annet by på ballkast og klatrevegg samt mange av de festlige og kreative tumlemøblene fra fantastiske bObles. Lekerommet er et perfekt sted for våre yngste gjester å oppholde seg etter frokosten eller middagen i Tivoli Brasserie.


Åpningstid: 
Hver dag 05.30–23.00.
Lokale: I 2.etasje i Harbour Tower

 

Barnekino

Vi tilbyr barnekino hver kveld i Tivoli Lekerom, hvor vi viser de nyeste barnefilmene på storskjerm Perfekt for barn som ønsker å slappe av etter en lang dag! Akkurat nå viser vi Storkene, Syng, Vaiana, Trolls, Grusomme meg 3og LEGO The Batman Movie.


Åpningstid: 
Første film starter kl. 18.30 og neste film starter kl. 20.00
Lokale: Tivoli Lekerom i 2.etasje i Harbour Tower

Svømmebasseng

Stort innendørs, opplyst svømmebasseng med overlysvinduer og herlig badstue.

 

Åpningstid: Daglig fra kl. 06.00–22.00.

Sted: Kjelleretasjen i Harbour Tower.

 

NB. Badstuen er stengt hver søndag fra kl. 12 til mandag kl. 12 på grunn av vedlikehold.

Barn under 16 år skal ledsages av en voksen. Barna skal være renslige når de bruker bassenget. Det er ikke tillatt med badebleier.