En tur på Tivoli

fra  

pris per person per natt (i delt dobbeltrom).

Kom og opplev fantastiske Tivoli

Enten du foretrekker suset i Det Gyldne Tårn, den eventyrlige Flyvende Kuffert, Dæmonen eller bare ønsker en hyggelig dag med familien, har Tivoli noe for enhver smak.

Med Tivolipakken får du en flott opplevelse i Danmarks beste og verdens nest eldste fornøyelsespark. Etter en morsom dag venter et flott rom ikke langt fra Tivoli, på en av Københavns beste adresser. 

Tilbudet omfatter

  • Overnatting i et av våre flotte rom
  • 1-dags inngangsbillett til eventyrlige Tivoli
  • Deilig frokostbuffé med blant annet nybakt brød, egg og frukt

 

Vil du glede familien med en tur på Tivoli? Da kan du velge det eventyrlige opplevelsestilbudet øverst på bestillingssiden.

Halloween på Tivoli

I det mørke vinterhalvåret erstattes sommerfargene av fargede lamper og levende lys, og etter høstferien forvandles Tivoli til et Halloween-univers. Fornøyelsesparken bader i høstfarger fra gresskarhoder og halmballer … mens bleke og blodige zombier flakker rundt i mørket.

Jul på Tivoli

Tivolibilletten kan også gi deg julestemning når parken forvandles til et eventyrlig nisselandskap i desember. Da kan du kose deg med en kopp dampende gløgg og et kremmerhus med churros mens du vandrer rundt blant julelys og snødekte grandekorasjoner og – hvis du er heldig – får hilse på julenissen og reinsdyrene hans.

Påske på Tivoli

Duftende svibler, 20 000 påskeliljer og fargerike påskeegg fyller parken når det er påske på Tivoli. I påsken er hele parken fylt med myke påskelam, egg å jakte på, lekre vårfristelser, flotte påskedekorasjoner og sus fra attraksjonene. 

Sommer på Tivoli

Sommer på Tivoli er en eventyrlig tid med fargerike stauder og nydelige blomsterbed. Ta en spasertur i den vakre parken med historiske bygninger, hyggelige kroker og glade hyl fra alle attraksjonene. Om kvelden skaper flere tusen funklende lamper en eventyrlig og unik stemning, og hver fredag kveld hele sommeren byr Tivoli i tillegg på musikk når et kjent dansk eller internasjonalt navn går på scenen til fredagsrock på Plænen. Og hver lørdag kveld er det bare å glede seg til det kjempemessige fyrverkeriet ved Plænen. 

Du finner tilbudet ved å: 

1) Angi tidsrom og antall personer, og velg «Søk overnatting». 

2) Velg boksen «En tur på Tivoli», og så er det bare å bestille.

Tivolis åpningstider

Sommer 2023

31. mars–24. september

Halloween 2023

12. oktober–5. november

Julen 2023

20. november–31. desember

Salgsvilkår:

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag.

Denne pakken består av hotellopphold samt eksterne tjenester, som hotellet formidler.

Tivoli A/S er den ansvarlige avtalepart for oppfyllelse av den/de reserverte eksterne tjenestene. Alle forhold som angår oppfyllelse av den eksterne delen av reservasjonen skal derfor avklares direkte med Tivoli A/S.