Svømmebasseng

Åpningstider

Kl. 07.00–11.30: Åpent
Kl. 11.30–13.30 Stengt pga. rengjøring
Kl. 13.30–22.00: Åpent

Hotell med svømmebasseng

Tivoli Hotel er et av hovedstadens feriesteder som gir adgang til svømmebasseng og treningssenter. Her kan du holde formen og helsen ved like, eller ta deg en avslappende dukkert.

Vårt innendørs svømmebasseng er 16 meter langt og har en liten foss. Takvinduene, massasjedysene og badstuen gir gode forutsetninger for en kjærkommen pause, der du kan puste ut og nyte ferien.

Vær oppmerksom på at badstuen er stengt hver søndag fra midnatt og frem til mandag kl. 12.00 på grunn av ekstra rengjøring og vedlikehold.

I samme område finner du treningssenteret, som har utstyr for allsidig trening. Området er tilknyttet individuelle garderober med tilhørende dusjer, skap med lås, håndklær og toaletter. Alt du trenger å ha med, er derfor trenings- og badetøy.

Barn er alltid velkomne

I henhold til kunngjøring fra «Offentlige Svømmebade«» må barn være renslige for å kunne bruke bassenget. Badebleier er ikke tillatt. Ved eventuelle avføringsuhell må bassenget stenges i 24 timer for desinfisering og rengjøring.

NB: Bassenget stenger kl. 18.00 nyttårsaften, og åpner kl. 08.00 1. januar.

Vi tar forbehold om driftsstans, vedlikehold og andre ting som kan gjøre at vi uten varsel må stenge bassenget i en periode.