Pin it

Gjenglemte ting

Hvis du har glemt igjen en gjenstand under oppholdet ditt på Tivoli Hotel & Congress Center, ber vi deg fylle ut skjemaet nedenfor.

I skjemaet skal den gjenglemte gjenstanden beskrives så nøyaktig som mulig, samt hvor den er gjenglemt (hvis den er gjenglemt på et rom, må du oppgi romnummeret). Det er dessuten viktig å angi hvilken dato gjenstanden kan være gjenglemt.

Vi vil kontakte deg for å bekrefte om gjenstanden er funnet eller ikke. Hvis vi finner gjenstanden, vil vi også avtale den videre fremgangsmåten.

Tivoli Hotel & Congress Center forbeholder seg retten til bare å oppbevare gjenglemte gjenstander i 1 uke. Deretter blir gjenstandene sendt til hittegodskontoret i København. Hvis du først kontakter hotellet senere, henviser vi til hittegodskontoret.

OBS! Tivoli Hotel & Congress Center påtar seg ikke ansvar for gjenglemte gjenstander og kan ikke garantere at det du har glemt igjen under oppholdet, blir funnet.

Gjenglemte ting sendes bare med kurér av sikkerhetsmessige og administrative årsaker.

Mottakeren betaler frakten. Tivoli Hotel & Congress Center er ikke ansvarlig for forsendelsen eller eventuelle avvik i postforsendelsen.