En tur på Tivoli

fra  

per person i delt dobbeltrom

Kom og opplev fantastiske Tivoli

Uansett om du foretrekker suset i "Det Gyldne Tårn", den eventyrlige "Flyvende Kuffert", "Dæmonen" med virtual reality-briller eller bare ønsker en hyggelig dag med familien, har Tivoli noe for enhver smak.

Med Tivolipakken får du en herlig opplevelse i Danmarks beste og verdens nest eldste fornøyelsespark. Etter en morsom dag venter et flott rom ikke langt fra Tivolihagen, på en av Københavns beste adresser. 

Tilbudet omfatter

  • Overnatting i et av våre flotte rom
  • Inngangsbillett til eventyrlige Tivoli
  • Deilig frokostbuffé med blant annet nybakt brød, egg og frukt

 

Vil du gjerne glede familien med en tur på Tivoli? Når du bestiller hotelloppholdet øverst på siden, er det enkelt å legge til andre eventyrlige opplevelser.

Halloween på Tivoli

I det mørke vinterhalvåret avløses sommerfargene av kulørte lamper og levende lys, og etter høstferien forvandles Tivoli til et Halloween-univers. Fornøyelsesparken bader i høstfarger fra gresskarhoder og halmballer … mens bleke og blodige zombier flakker rundt i mørket.

Jul på Tivoli

Tivolibilletten kan også gi deg julestemning når parken forvandles til et eventyrlig nisselandskap i desember. Da kan du kose deg med en kopp dampende gløgg og et kremmerhus med churros mens du vandrer rundt blant julelys og snødekte grandekorasjoner og – hvis du er heldig – få hilse på julenissen og reinsdyrene hans.

Finn pris og dato for tilbudet
"EN TUR PÅ TIVOLI"

Søk her for å finne pris og dato som passer ditt opphold.
NB: Prisene gjelder per rom per natt.

Åpningstider på Tivoli

Sommer 2021

27. mars–26. september

Halloween 2021

14. oktober–7. november

Julen 2021

19.november–2. januar

Salgsvilkår:

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag.

Denne pakken består av hotellopphold samt eksterne tjenester, som hotellet formidler.

Tivoli A/S er den ansvarlige avtalepart for oppfyllelse av den/de reserverte eksterne tjenestene. Alle forhold som angår oppfyllelse av den eksterne delen av reservasjonen skal derfor avklares direkte med Tivoli A/S.

COVID-19-informasjon, og hva du kan forvente når du besøker oss Les mer her.